Fitomare 1L

Fitomare 1L
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Îngrășământ lichid care conține 15% extract de alge marine. Datorită îmbogățirii sale în aminoacizi, Fitomare stimulează înflorirea, fertilizarea și fructificarea plantelor. De asemenea, stimuleaza dezvoltarea rădăcinilor și rezistența la stres. Disponibil în recipient de 1 litru.


Credit module TBI Bank 3.2.3

43.84 Lei x 4 rate

Fitomare conține 15% alge marine, inclusiv Ascophyllum nodosum. De asemenea, conține fitohormoni naturali (citokinine și betaine) precum și macro și microelemente prezente în alge, care stimulează multe procese fiziologice în culturi.

Biostimulatorul este definit prin modul său de acțiune, mai degrabă decât prin elementele sale constitutive. Este un produs care stimulează procesele de nutriție ale plantelor, pentru a îmbunătăți una sau mai multe dintre caracteristicile naturale ale acestor plante sau rizosfera lor. Acțiunea sa susține astfel creșterea și dezvoltarea plantelor, de exemplu prin întărirea rezistenței acestora la stresul abiotic. 

Antistres: betainele prezente în algele marine acţionează ca agenţi antistres. În același timp, ele sunt responsabile pentru creșterea nivelului de clorofilă din frunze, reducând astfel deteriorarea naturală a proceselor fotosintetice.

Creșterea rezistenței locale împotriva atacului ciupercilor și virușilor. In aplicarea foliara, Fitomare ajuta la tolerarea situatiilor stresante datorate acestor factori.

Asimilare mai rapidă a aminoacizilor

Producția de polen și fertilizarea îmbunătățite datorită borului conținut în Fitomare.

MF.5685
15 Produse

Specificatii produs:

Îngrășăminte pentru planta
Alte Pomi fructiferi
Ardei
Cartofi
Castraveti
Ceapa
Floarea Soarelui
Grâu
Lucernă
Mazare
Meri
Morcov
Pomi Fructiferi
Porumb
Rosii
Varza
Vinete
Vita de vie
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)
Îngrășăminte Cereale
Îngrășăminte Legume
Îngrășăminte Plante Furajere
Îngrășăminte Plante Tehnice
Îngrășăminte Pomi Fructiferi

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?