Foliar Bionat Plus

Foliar Bionat Plus
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Biostimulatorul din conținutul îngrășământului migrează și spre sistemul radicular determinând o creștere a masei acesteia și o creștere a numărului de perisori absorbanți sporind puterea de extracție a elementelor nutritive din soluția solului, crește astfel rezistența plantelor la perioadele secetoase.

Elemente nutritive principale (macroelemente): Azot (N)-6.9%, Fosfor (P2O2)-0.003%, Potasiu (K2O)-0.76%.

Elemente nutritive secundare: Magneziu (Mg)-0.47%, Sulf (S)-1.3%, Calciu (Ca)-0.05%.

Caracteristici:

Se aplică prin pulverizare pe aparatul foliar al plantelor. Odată pătruns în sucul celular al frunzelor determină o intensificare a procesului de nutritie grăbind sinteza clorofilei și echilibrează metabolismul plantei.

Biostimulatorul din conținutul îngrășământului migrează și spre sistemul radicular determinând o creștere a masei acesteia și o creștere a numărului de perisori absorbanți. Sporind puterea de extracție a elementelor nutritive din soluția solului, crește astfel rezistența plantelor la perioadele secetoase.

Un rol important îl deține elementul chimic Sulf (S)-1.3% prezent în compoziția îngrășământului acesta fiind responsabil în sinteza proteinelor determinând sporuri importante de producție la rapiță pentru ulei, dar și la cultura grâului de toamnă o creștere în gluten cu 2-3%.

Prezența Zincului (Zn)-0.11% influențează pozitiv cultura porumbului boabe sau furaje, această plantă fiind mare consumatoare de zinc. Bionat Plus influențează pozitiv legarea și creșterea numărului de bulbi și tuberculi. Prin accelerarea și echilibrarea metabolismului plantele tratate devin mult mai rezistente la boli foliare, numărul tratamentelor efectuate împotriva acestora putând să scadă.

Mod de administrare: 

Se poate administra atât cu mijloace terestre avute în dotare, cât și aerian cu avionul sau elicopterul.

În micile gospodării se poate aplica cu pulverizatoare de mână sau pompe manuale.

La efectuarea tratamentului se va urmări ca plantele să nu fie umezite de rouă sau precipitații, temperaturile să fie în câmp de peste 17º C, cu tendințe de creștere, vânt slab, de asemenea timp de 4-6 ore de la terminarea tratamentului sa nu fie precipitații.


- Administrare la sămânță: la pregatirea semințelor pentru semanat se administrează 100 ml Bionat Plus diluat în 3-6 l apă/normă de sămânță/ha.

- Administrare la flori: se administrează prin stropiri în intervale de 7-10 zile, în concentrație de 0.2-0.5%. Pentru prospețime, la florile tăiate se va adaugă in apă din vază 2 ml/l.

- Administrare la răsaduri de legume, tutun și flori: în primele faze de vegetație se pulverizează pe frunze în concentrație de 0.2% (2 ml/1 l apă), 1-2 stropiri, la răsaduri de peste 2 săptămâni se pulverizează pe frunze în concentrație de 0.5% (5 ml/1 l apă).Compatibilitate: Bionat Plus este compatibil cu majoritatea erbicidelor și insecto-fungicidelor folosite în practica de producție. Fermierul este obligat să testeze la nivel micro combinația pe care o dorește să o aplice.

MF.000576
139 Produse

Specificatii produs:

Îngrășăminte pentru planta
Ardei
Canepa
Cartofi
Castraveti
Ceapa
Ciresi
Conifere
Fasole
Gazon
Gutui
Hamei
Mazare
Mazariche
Mazăre Furajeră
Meri
Morcov
Muscate
Orez
Orhidee
Peri
Plante cu flori
Rosii
Trandafiri
Tuia
Tutun
Varza
Vinete
Vita de vie
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)
Îngrășăminte Casa și Grădină
Îngrășăminte Legume
Îngrășăminte Pomi Fructiferi
Este un ingrasamant foarte bun si usor de utilizat. Sunt foarte multumita de acest produs!
rating 5
2021-09-14
Olar Florina
Este un ingrasamant foarte bun si usor de utilizat. Sunt foarte multumita de acest produs!

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?