Previous
Next

Biostimulatorul din conținutul îngrășământului migrează și spre sistemul radicular determinând o creștere a masei acesteia și o creștere a numărului de perisori absorbanți sporind puterea de extracție a elementelor nutritive din soluția solului, crește astfel rezistența plantelor la perioadele secetoase.

7,00 lei
(Pretul include TVA)
Ambalaj 100ml
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Elemente nutritive principale (macroelemente): Azot (N)-6.9%, Fosfor (P2O2)-0.003%, Potasiu (K2O)-0.76%.
Elemente nutritive secundare: Magneziu (Mg)-0.47%, Sulf (S)-1.3%, Calciu (Ca)-0.05%.
Caracteristici:
Se aplică prin pulverizare pe aparatul foliar al plantelor. Odată pătruns în sucul celular al frunzelor determină o intensificare a procesului de nutritie grăbind sinteza clorofilei și echilibrează metabolismul plantei.
Biostimulatorul din conținutul îngrășământului migrează și spre sistemul radicular determinând o creștere a masei acesteia și o creștere a numărului de perisori absorbanți. Sporind puterea de extracție a elementelor nutritive din soluția solului, crește astfel rezistența plantelor la perioadele secetoase.
Un rol important îl deține elementul chimic Sulf (S)-1.3% prezent în compoziția îngrășământului acesta fiind responsabil în sinteza proteinelor determinând sporuri importante de producție la rapiță pentru ulei, dar și la cultura grâului de toamnă o creștere în gluten cu 2-3%.
Prezența Zincului (Zn)-0.11% influențează pozitiv cultura porumbului boabe sau furaje, această plantă fiind mare consumatoare de zinc. Bionat Plus influențează pozitiv legarea și creșterea numărului de bulbi și tuberculi. Prin accelerarea și echilibrarea metabolismului plantele tratate devin mult mai rezistente la boli foliare, numărul tratamentelor efectuate împotriva acestora putând să scadă.

Mod de administrare: 
Se poate administra atât cu mijloace terestre avute în dotare, cât și aerian cu avionul sau elicopterul.
În micile gospodării se poate aplica cu pulverizatoare de mână sau pompe manuale.
La efectuarea tratamentului se va urmări ca plantele să nu fie umezite de rouă sau precipitații, temperaturile să fie în câmp de peste 17º C, cu tendințe de creștere, vânt slab, de asemenea timp de 4-6 ore de la terminarea tratamentului sa nu fie precipitații.

- Administrare la sămânță: la pregatirea semințelor pentru semanat se administrează 100 ml Bionat Plus diluat în 3-6 l apă/normă de sămânță/ha.
- Administrare la flori: se administrează prin stropiri în intervale de 7-10 zile, în concentrație de 0.2-0.5%. Pentru prospețime, la florile tăiate se va adaugă in apă din vază 2 ml/l.
- Administrare la răsaduri de legume, tutun și flori: în primele faze de vegetație se pulverizează pe frunze în concentrație de 0.2% (2 ml/1 l apă), 1-2 stropiri, la răsaduri de peste 2 săptămâni se pulverizează pe frunze în concentrație de 0.5% (5 ml/1 l apă).
Compatibilitate: Bionat Plus este compatibil cu majoritatea erbicidelor și insecto-fungicidelor folosite în practica de producție. Fermierul este obligat să testeze la nivel micro combinația pe care o dorește să o aplice.

Îngrășăminte pentru plantaArdei Canepa Cartofi Castraveti Ceapa Ciresi Conifere Fasole Gazon Gutui Hamei Mazare Mazariche Mazăre Furajeră Meri Morcov Muscate Orez Orhidee Peri Plante cu flori Rosii Trandafiri Tuia Tutun Varza Vinete Vita de vie
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)Îngrășăminte Casa și Grădină Îngrășăminte Legume Îngrășăminte Pomi Fructiferi

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?