Formular De Retur

FORMULAR DE RETRAGERE COMANDA ONLINE Plantmaster.ro

(conform OUG34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta)

Declar ca inainte de a completa formularul, m-am informat asupra Politicii de Retur aici, pentru a verifica eligibilitatea returului.

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse, in conditiile de mai jos:

  • Adresa de Retur  :Str. 7 Iunie, nr.4 Salonta, Bihor,
  • Costurile aferente transportului de retur cad in sarcina cumparatorului conform legislatiei in vigoare OUG34/2014 si a informatiilor continute in Politica de Returnare.
  • ATENTIE: Coletele se trimit doar prin curier rapid. Exclus serviciul postal.
  • Retur prin curier: va rugam sa bifati intotdeauna optiunea “Deschidere colet la livrare“. In lipsa optiunii de verificare la livrare, ne rezervam dreptul de a refuza returul.
  • Returnarea banilor in cont (in cazul platilor cu cardul restituirea se va face in acelasi cont din care s-a efectuat plata).
  • Restituiri prin cont bancar: banii se restituie doar in contul cumparatorului in numele caruia s-a emis factura.

Prin completarea formularului de retur in calitate de cumparator, declar ca accept conditiile de retur mentionate in aceasta pagina.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Vă rugăm atașatți, O fotografie despre produsul returnat ambalat ( În cazul în care a fost desfăcut ambalajul atșați și o fotografie și despre produs )