Previous
Next

Artea 330 EC este o combinație de doi triazoli care asigură o protecție de lungă durată a cerealelor păioase. Artea 330 EC își începe rapid acțiunea de combatere a bolilor. Poate fi aplicat atât preventiv , cât și curativ, în toate stadiile de vegetație, de la înfrățit până la sfârșitul înfloritului.

235,20 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

Credit module tbi bank 3.3.5

58.92 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Substanță activă: ciproconazol 80 g/l și propiconazol 250 g/l.

Caracteristici: Artea 330 EC este o combinație de doi triazoli care asigură o protecție de lungă durată a cerealelor păioase. Artea 330 EC își începe rapid acțiunea de combatere a bolilor. Poate fi aplicat atât preventiv , cât și curativ, în toate stadiile de vegetație, de la înfrățit până la sfârșitul înfloritului.

Mod de actiune: Fungicid cu efect maxim pentru cerealele paioase. Artea își începe rapid acțiunea de combatere a bolilor. Poate fi aplicat atât preventiv, cât și curativ, în toate stadiile de vegetație,de la înfrâțit până la sfârșitul înfloritului. Pentru rezultate optime, se recomandă aplicarea produsului la apariția primelor semne de infestare (1 până la 3% din suprafața frunzei atacate). Se revine cu un tratament după 3-5 săptămâni, atunci când condițiile climatice favorizează apariția infecțiilor secundare.


Plante tratate: Grâu, orz;

Boli și ciuperci combatute: Făinare, helmintosporioza, patarea frunzelor, rugină, sfâșierea frunzelor, arsura frunzelor.

 

Cultura

 

Agentul patogen

 

Doza

 

Grâu

 

Făinare (Erysiphe graminis), helmintosporioza (Helminthosporium tritici repens), septorioza (Septoria spp.), rugină (Puccinia spp.)

 

0.4 l/ha

 

Orz

 

Făinare (Erysiphe graminis), pătarea reticulară (Pyrenophora teres), arsura frunzelor (Rynchosporium secalis), rugină (Puccinia spp.)

 

0.4 l/ha

Planta (Fungicide)Grâu Orz
Substanță Activă (Fungicide)Ciproconazol Propriconazol
Afecțiune (Fungicide)Arsura Frunzelor Făinarea Helmintosporioza Pătarea Frunzelor Ruginile Sfașierea Frunzelor
Stare Formă (Fungicide)Concentrat Emulsionabil (EC)
Domeniu De Utilizare (Fungicide)Cereale

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?