Fungicid Artea 330 EC 1 litru

  • Stoc epuizat
    Fungicid Artea 330 EC 1 litru
    Fungicid Artea 330 EC 1 litru
Fungicid Artea 330 EC 1 litru
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Fungicid Artea 330 EC 1 litru Fungicid Artea 330 EC 1 litru

Artea 330 EC este o combinație de doi triazoli care asigură o protecție de lungă durată a cerealelor păioase. Artea 330 EC își începe rapid acțiunea de combatere a bolilor. Poate fi aplicat atât preventiv , cât și curativ, în toate stadiile de vegetație, de la înfrățit până la sfârșitul înfloritului.


Credit module TBI Bank 3.2.3

68.94 Lei x 4 rate

Substanță activă: ciproconazol 80 g/l și propiconazol 250 g/l.

Caracteristici: Artea 330 EC este o combinație de doi triazoli care asigură o protecție de lungă durată a cerealelor păioase. Artea 330 EC își începe rapid acțiunea de combatere a bolilor. Poate fi aplicat atât preventiv , cât și curativ, în toate stadiile de vegetație, de la înfrățit până la sfârșitul înfloritului.

Mod de actiune: Fungicid cu efect maxim pentru cerealele paioase. Artea își începe rapid acțiunea de combatere a bolilor. Poate fi aplicat atât preventiv, cât și curativ, în toate stadiile de vegetație,de la înfrâțit până la sfârșitul înfloritului. Pentru rezultate optime, se recomandă aplicarea produsului la apariția primelor semne de infestare (1 până la 3% din suprafața frunzei atacate). Se revine cu un tratament după 3-5 săptămâni, atunci când condițiile climatice favorizează apariția infecțiilor secundare.


Plante tratate: Grâu, orz;

Boli și ciuperci combatute: Făinare, helmintosporioza, patarea frunzelor, rugină, sfâșierea frunzelor, arsura frunzelor.

 

Cultura

 

Agentul patogen

 

Doza

 

Grâu

 

Făinare (Erysiphe graminis), helmintosporioza (Helminthosporium tritici repens), septorioza (Septoria spp.), rugină (Puccinia spp.)

 

0.4 l/ha

 

Orz

 

Făinare (Erysiphe graminis), pătarea reticulară (Pyrenophora teres), arsura frunzelor (Rynchosporium secalis), rugină (Puccinia spp.)

 

0.4 l/ha

Specificatii produs:

Planta (Fungicide)
Grâu, Orz
Substanță Activă (Fungicide)
Ciproconazol, Propriconazol
Afecțiune (Fungicide)
Arsura Frunzelor, Făinarea, Helmintosporioza, Pătarea Frunzelor, Ruginile, Sfașierea Frunzelor
Stare Formă (Fungicide)
Concentrat Emulsionabil (EC)
Domeniu De Utilizare (Fungicide)
Cereale

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?