Fungicid Consento 450 SC 1 litru

  • Stoc epuizat
    Fungicid Consento 450 SC 1 litru
Fungicid Consento 450 SC 1 litru
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Fungicidul Consento 450 SC cu acțiune sistemică și penetrantă pentru combaterea bolilor la cartof și tomate.

Credit module TBI Bank 3.2.3

40.60 Lei x 4 rateAi nevoie de Fungicid de calitate? Noi îți oferim Fingicidul Consento 450 SC de calitate Premium la un preț Extraordinar!Modul de acțiune:Consentul este un produs cu mecanism dublu de acțiune, sistemic și penetrant. Asupra manei acționează preventiv și curativ, eficacitatea fiind ridicată chiar dacă este aplicată după instalarea și declanșarea bolii. În proporție de 100% în maxim 1 oră de la efectuarea tratamentului, efectul protector al fungicidului este transmis și în noile formate. Propamocarb reduce dezvoltarea miceliului ciupercii, inhibă formarea zoosporilor și determină germinația nepatogena a acestora. În planta, propamocarbul stopează formarea membranei ciupercii, ceea ce duce la final la moartea acesteia. În concluzie, propamocarbul este o modalitate de acțiune asupra mișcării patogene de tip inhibitor multisite.


Modul de utilizare:


Cartof


Consento 450 SC se utilizează pentru combaterea manei (Phytophtora infestans) la doza de 2 l/ha, în 1-3 tratamente preventive pe vegetaţie, la interval de 8-12 zile. În situaţia unor condiţii extrem de favorabile pentru mană şi a existenţei unei rezerve infecţioase mari, acest interval trebuie redus corespunzător. În cadrul programului de stropiri, produsul se recomandă a se utiliza începând cu întrepătrunderea frunzelor din acelaşi bilon, când presiunea de infecţie este mare. Volumul de soluţie este de 200-400 l/ha. Pentru prevenirea apariţiei fenomenului de rezistenţă se recomandă utilizarea lui Consento în alternanţă cu fungicide din alte grupe chimice, diferite sub aspectul modului de acţiune asupra ciupercii.Tomate

Se utilizează pentru combaterea manei (Phytophtora infestans) la doza de 2 l/ha (0,2%), în 1-3 tratamente preventive, în intervalele de creștere intensivă până la înflorit și după căderea florilor. Intervalul între două tratamente este de 8-12 zile.

Timp de pauză: 3 zile.

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?