Coșul meu
Nu sunt produse in cos.
0 articole
0,00 lei
Livrare Total 0,00 leiFunguran OH 50 WP este un fungicid de contact, utilizat pentru combaterea bolilor la cartof, tomate, castraveti, fasole, vita de vie, mar, par, sfecla de zahar, hamei.
Funguran OH 50 WP se utilizeaza pentru tratamente pe vegetatie, efectuate preventiv la avertizare sau cand sunt conditii favorabile de dezvoltare a patogenilor.
Mod de actiune:
Funguran OH 50 WP este un fungicid de contact cu o capacitate de penetrare în plante si de protejare foarte buna. Aceste caracteristici confera produsului capacitatea de a combate ciupercile patogene, în special din grupa Phycomycete (care produc mana), dar si focul bacterian al rozaceelor.
Funguran OH 50 WP are actiune preventiva foarte buna prin inhibarea germinatiei sporilor si de blocare a dezvoltarii miceliului în planta. Perioada de protectie este in functie de conditiile locale si variaza de la 7 la 14 zile . In conditii de infestare puternica, se va utiliza doza maxima omologata.
Omologări:
Cultura |
Spectru de combatere |
Doza |
Cartof |
Mana (Phytophthora infestans) |
3 kg/ha |
Castraveti |
Mana (Pseudoperonospora cubensis)
Patarea unghiulara (Pseudomonas lachrymans) |
0,3 %
0,4% |
Fasole |
Arsura comuna (Xanthomonas phaseoli)
Arsura aureolata (Pseudomonas phaseolicola) |
0,25% |
Gutui |
Focul bacterian al rosaceelor (Erwinia amylovora) |
0,3% (prefloral)
0,04% (postfloral) |
Hamei |
Mana (Peronoplasma humuli) |
0,4 % (1000-2000 l apa) |
Mar |
Focul bacterian al rozaceelor (Erwinia amylovora)
Rapanul (Venturia inaequalis) |
0,2%-prefloral
0,04%-postfloral
0,3% |
Par |
Focul bacterian al rozaceelor (Erwinia amylovora)
Rapan (Venturia pirina) |
0,3% (prefloral)
0,04% (postfloral)
0,3% |
Sfecla de zahar |
Mana (Peronospora schachtii) |
4 kg/ha |
Tomate |
Mana (Phytophthora infestans) |
1,5 kg/ha |
Vita de vie |
Mana (Plasmopara viticola) |
2 kg/ha (in 1000 l apa) |
Substanta activa: 77% hidroxid de cupru echivalent cu 50% C cupru metalic
Formulare: pulbere umectabila
Clasificare: Xn – Nociv; N – Periculos pentru mediu
Caracteristici:
Cultura: Vita de vie, Fasole, Hamei, Mar, Castraveti, Tomate, Cartof, Par, Gutui, Sfecla de zahar
Spectru de combatere: Mana, Focul Bacterian, Patarea Frunzelor, Rapan, Arsura comuna.
Specificatii produs:
0
(0 Review-uri)
Sorteaza dupa calificative