Fungicid Salvator 25 EW 1 litru

Fungicid Salvator 25 EW 1 litru
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Fungicid Salvator 25 EW 1 litru Fungicid Salvator 25 EW 1 litru

Salvator 25 EW este un fungicid sistemic din grupul triazolilor, cu un conținut de 250 g / L tebuconazol. Se prezintă sub formă de emulsie de ulei în apă, omogenă, mobilă, inodoră, de culoare coniac. Produsul nu este exploziv, nu prezintă proprietăți oxidante și este stabil în condiții normale de depozitare și manipulare.


Credit module TBI Bank 3.2.3

43.69 Lei x 4 rate

Mod de actiune:


Salvator 25EW este onu fungicid sistemic cu spectru larg de acțiune. În special de îngrijire a agenților patogeni asupra provoaca făinare și rugina la culturile: grâu, orz, măr, viță de vie și leguminoaselor. Salvator 25EW este o acțiune preventivă, curative și de eradicare. Care se manifestă asupra patogenilor prin inhibarea sintezei ergosterolului. Utilizat în tratamente foliare, produsul este rapid absorbit de plantă și circulă ascendent prin sistemul circulator, protejând fructele și creșterile noi. Are o acțiune reziduala bună și se manifestă pentru o perioada de 3-4 săptămâni.

Aplicare:

La aplicare se utilizează volumul normal al apei. Dispozitivul de agitare a soluției se menține în funcțiune și în timpul aplicării pe teren.

La cereale păioase, momentul optim de tratament este primăvara, după înființarea cerealelor și pe parcursul defecțiunilor.

Pentru păstaie, momentul optim este la apariția primelor simptome de infecție incipientă sau preventiv, când și vremea caldă este cu un umiditate relativă aerului.

La sămburoase se aplică tratamente mai ales la soiurile, speciile și în fenofazele sensibile, preventive sau la apariția primelor semne de infecție pe flori, lastari sau fructe.
Pentru plantațiile de măr  tratamentele se fac în stadiul butonului roz și până la scuturarea petalelor.
La vița de vie se fac stropiri în preajma înfloritului și până la compactarea ciorchinilor.


Pentru cultura rapița de toamnă se fac tratamente preventive în primăvară (mai ales în culturile dese, bine ieșite din iarnă) sau curative la apariția primelor simptome de boală. Se recomandă aplicarea unui tratament în toamna în faza de rozeta a rapiței. În acest caz produsul acționând ca un regulator de creștere, doza fiind în acest caz de 0, 5 - 0,8 l / ha.
Se utilizeaza in AMESTEC cu apă, folosind volume stabilite pentru fiecare din cultura parte.

1 Obiect

Specificatii produs:

Planta (Fungicide)
Castraveți
Grâu
Măr
Orz
Rapiță Pentru Ulei
Rapiță de Toamnă
Sâmburoase
Tomate
Viță De Vie
Substanță Activă (Fungicide)
Tebuconazol
Stare Formă (Fungicide)
Emulsie În Apă (EW)
Domeniu De Utilizare (Fungicide)
Cereale

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?