Fungicid sistemic Alleato 80 WG 1KG

Previous
Next

Proprietati fizico-chimice: Alleato 80 WG este un fungicid sistemic ce permite protejarea pe o lunga perioada de timp a plantei, inclusiv a cresterilor noi, care apar dupa aplicarea tratamentului.

89,90 lei
(Pretul include TVA)
La comandă

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

ALLEATO este un fungicid sistemic cu o capacitate de penetrare in plante foarte buna.

Odata patruns in planta, el se remarca printr-o mobilitate foarte mare in toate tesuturile si printr-o distributie descendenta si ascendenta, fapt care permite protejarea pe o lunga perioada de timp a organelor vegetative si fructifere, inclusiv a cresterilor noi.

ALLEATO are actiune preventiva foarte buna prin inhibarea germinatiei sporilor si de blocare a dezvoltarii miceliului in planta.

Proprietati fizico-chimice: Alleato 80 WG este un fungicid sistemic ce permite protejarea pe o lunga perioada de timp a plantei, inclusiv a cresterilor noi, care apar dupa aplicarea tratamentului.

Mod de utilizare:

Se recomanda aplicarea produsului Alleato 80 WG in perioada de crestere activa a culturii. Fosetil de Aluminiu prezinta o foarte buna capacitate de a combate ciupercile patologice, in special mana din culturile de legume: castraveti, tomate, ceapa, vita de vie dar si focul bacterian al rozaceelor la mar, par, gutui in timpul infloritului, precum si putregaiul coletului la capsun.

Pentru a obtine o eficacitate sporita, se recomanda combinarea produsului Alleato 80 WG cu un fungicid de contact (Captadin 50 PU). In Romania, produsul Alleato 80 WG este omologat in doza de 0.2%in legumicultura pentru combaterea manei la cultura de castraveti.

Timp de pauza: 21 de zile de la ultima aplicarepana la recoltare. Continutul unui ambalaj de 20gr de produse se dizolva in 10l apa.

Alleato 80 WG nu este compatibil cu produse continand cupru, cu produse care sunt foarte acide sau alcaline si cu ingrasaminte foliare ce contin azot sau cu produse oleice si nu se aplica pe culturi care au fost stropite in prealabil cu produse oleice.

Dozaj: 200g / 100L

Planta (Fungicide)Arbuști Fructiferi Castraveți Viță De Vie
Substanță Activă (Fungicide)Fosetil de Aluminiu
Afecțiune (Fungicide)Mană
Stare Formă (Fungicide)Granule Dispersabile În Apă (WG)
Domeniu De Utilizare (Fungicide)Pomi Fructiferi

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?