Coșul meu
Nu sunt produse in cos.
0 articole
0,00 lei
Livrare Total 0,00 leiMod de actiune:
Switch 62,5 WG este o combinatie a doua componente active complementare, cu doua moduri diferite de actiune impotriva putregaiului cenusiu si a altor boli. Switch este rezistent la spalare la 2 ore dupa aplicare.
Produsul are actiune multipla blocand bolile in 4 locuri distincte: germinarea sporilor, cresterea tubului germinativ, penetrarea in planta si cresterea miceliului inter si intra celular.
Cu toate ca modul de actiune permite utilizarea preventiva si curativa, se recomanda aplicarea strict preventiva pentru a evita pagubele si infestarea ireversibila, dupa caz a culturii.
Instructiuni de utilizare:
Capsun, pentru combaterea putregaiului cenusiu, la doza de 1 kg/ha (10 g/ 10 l apa/ 100 mp)
Cires, pentru combaterea moniliozei, la doza de 1 kg/ha (10 g/ 10 l apa/ 100 mp)
Mar, pentru combaterea alternariozei, antracnozei, fuzariozei, moniliozei, cancerului deschis al ramurilor, putregaiului cenusiu, putregaiului fructelor, patarii frunzelor, mucegaiului verde albastrui, rapanului, la doza de 0,8 – 1 kg/ha (10g/10-12 l apa)
Tomate, pentru combaterea putregaiului cenusiu, la doza de 0,8 – 1 kg/ha (10 g/10-12 l apa/100 -120 mp)
Vita de vie, pentru combaterea putregaiului cenusiu, la doza de 0,6 – 1 kg/ha (10 g/ 10-16 l apa/100 – 160 mp)
Castraveti, pentru combaterea putregaiuri alb si putregaiului cenusiu, la doza de 0,8 – 1 kg/ha (10 g/ 10-12 l apa/ 100 – 120 mp)
Par, gutui pentru combaterea alternariozei, antracnozei, fuzariozei, moniliozei, cancerului deschis al ramurilor, putregaiului fructelor, patarii frunzelor, mucegaiului verde-albastrui, rapanului la doza de 0,8 – 1 kg/ha (10 g/ 10-12 l apa)
Salata, pentru combaterea putregaiului alb si putregaiului cenusiu, la doza de 0,6kg/ha (10 g/16 l apa/160 mp)
Vinete, pentru combaterea putregaiului cenusiu, la doza de 0.8 – 1 kg//ha (10 g/10-12 l apa/100-120mp)
Morcovi, pentru combaterea putregaiului alb, la doza de 1 kg/ha (10g/10 l apa/ 100 mp)
Timp de pauza pana la recoltare: 2 zile la capsun, 3 zile la mar, tomate, ardei, vinete, castraveti, par, gutui; 7 zile la cires, salata, morcov, struguri de masa; 21 zile la struguri de vin.
Mod de actiune:
Switch 62,5 WG este o combinatie a doua componente active complementare, cu doua moduri diferite de actiune impotriva putregaiului cenusiu si a altor boli. Switch este rezistent la spalare la 2 ore dupa aplicare.
Produsul are actiune multipla blocand bolile in 4 locuri distincte: germinarea sporilor, cresterea tubului germinativ, penetrarea in planta si cresterea miceliului inter si intra celular.
Cu toate ca modul de actiune permite utilizarea preventiva si curativa, se recomanda aplicarea strict preventiva pentru a evita pagubele si infestarea ireversibila, dupa caz a culturii.
Instructiuni de utilizare:
Capsun, pentru combaterea putregaiului cenusiu, la doza de 1 kg/ha (10 g/ 10 l apa/ 100 mp)
Cires, pentru combaterea moniliozei, la doza de 1 kg/ha (10 g/ 10 l apa/ 100 mp)
Mar, pentru combaterea alternariozei, antracnozei, fuzariozei, moniliozei, cancerului deschis al ramurilor, putregaiului cenusiu, putregaiului fructelor, patarii frunzelor, mucegaiului verde albastrui, rapanului, la doza de 0,8 – 1 kg/ha (10g/10-12 l apa)
Tomate, pentru combaterea putregaiului cenusiu, la doza de 0,8 – 1 kg/ha (10 g/10-12 l apa/100 -120 mp)
Vita de vie, pentru combaterea putregaiului cenusiu, la doza de 0,6 – 1 kg/ha (10 g/ 10-16 l apa/100 – 160 mp)
Castraveti, pentru combaterea putregaiuri alb si putregaiului cenusiu, la doza de 0,8 – 1 kg/ha (10 g/ 10-12 l apa/ 100 – 120 mp)
Par, gutui pentru combaterea alternariozei, antracnozei, fuzariozei, moniliozei, cancerului deschis al ramurilor, putregaiului fructelor, patarii frunzelor, mucegaiului verde-albastrui, rapanului la doza de 0,8 – 1 kg/ha (10 g/ 10-12 l apa)
Salata, pentru combaterea putregaiului alb si putregaiului cenusiu, la doza de 0,6kg/ha (10 g/16 l apa/160 mp)
Vinete, pentru combaterea putregaiului cenusiu, la doza de 0.8 – 1 kg//ha (10 g/10-12 l apa/100-120mp)
Morcovi, pentru combaterea putregaiului alb, la doza de 1 kg/ha (10g/10 l apa/ 100 mp)
Timp de pauza pana la recoltare: 2 zile la capsun, 3 zile la mar, tomate, ardei, vinete, castraveti, par, gutui; 7 zile la cires, salata, morcov, struguri de masa; 21 zile la struguri de vin.
Specificatii produs:
0
(0 Review-uri)
Sorteaza dupa calificative