Herba-Mus, solutie anti-muschi 100gr

Herba-Mus, solutie anti-muschi 100gr
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Produsul Herba-mus este folosit pentru distrugerea muschilor din iarba si gazon dar si de pe acoperisuri, garduri sau alte suprafete.

Muschii apar in zonele umede si umbrite din gradini sau curti, acestia adapostind diversi agenti fitopatogeni (insecte, oua, pupe, larve, adulti etc.) precum si o sumedenie de spori sau micelii ale ciupercilor fitopatogene care constituie un real pericol.

Pentru distrugerea acestora se poate folosi preparatul Herba-mus care ii usuca in scurt timp.

Mod de utilizare:

Herba-mus se utilizeaza prin stropirea muschilor cu o suspensie de 1% in apa. Astfel, intr-o stropitoare, se amesteca 100 grame in 10 litri de apa sau 1 kg Herba-mus in 100 litri de apa si sub agitare energica se stropesc muschii.

Este bine ca tratamentul sa se inceapa primavara cat mai devreme, cand temperaturile devin pozitive (peste 5 grade Celsius) si sa se repete, la interval de 7 zile, pana ce muschii se usuca. Dupa ce s-au uscat se strang cu grebla si se distrug.

Pentru muschii din gazon/iarba se fac tratamente dupa fiecare coasa sau tundere pana la disparitia lor completa.

Pentru muschii de pe acoperisuri va sfatuim sa asteptati anotimpul cald si frumos pentru a nu repeta prea des aceasta operatie.

A nu se amana tratamentele ! Deoarece cu cat iarba din zona cu muschi este mai mare, cu atat aplicarea va fi mai dificila si efectul mai diminuat. 

Atentie! Orice nerespectare a indicatiilor tehnice de mai sus duce la diminuarea eficacitatii produsului.

MF.5545
3 Produse

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?