Homevo bratara anti insecte

Homevo bratara anti insecte
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Brăţările sunt impregnate cu uleiuri de lavandă, de lămâiţă de geranium şi de mentol. Ele au un miros foarte plăcut pentru om dar constituie în acelaşi timp un repelent foarte puternic pentru insectele cu aparat bucal de înţepat şi supt (ţânţari pureci căpuşe, etc.) Brăţările pot fi folosite atunci când practicaţi diferite sporturi în aer liber, la pescuit, în excursii în campinguri, în tabere, etc., în orice loc unde insectele sunt supărătoare.

PRODUS 100 % NATURAL

Brăţările sunt impregnate cu uleiuri de lavandă, de lămâiţă de geranium şi de mentol. Ele au un miros foarte plăcut pentru om dar constituie în acelaşi timp un repelent foarte puternic pentru insectele cu aparat bucal de înţepat şi supt ( ţânţari pureci căpuşe, etc. ) Brăţările pot fi folosite atunci când practicaţi diferite sporturi în aer liber, la pescuit, în excursii în campinguri, în tabere, etc., în orice loc unde insectele sunt supărătoare.

Mod de folosire: 

Se fixează brăţara la încheietura mâinii sau a piciorului. Fiind reglabilă, se poate folosi atât de către persoanele adulte cât şi de către copii.

Precauţii: 

Dacă apar iritaţii ale pielii îndepărtaţi brăţara. Nu vă scărpinaţi, ci doar spălaţi-vă bine cu apă şi săpun. Persoanele sensibile sau alergice la cosmetice nu trebuie să folosească acest produs. În caz de contact cu ochii spălaţi cu multă apă.

Conţine:

·        Ulei de lavandă 30 %

·        Ulei de geranium 25%

·        L-menthol 25%

·        Ulei de citronella 20%

·        Plicul contine 1 bratara.

Homevo
MF.4937
47 Produse

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?