Homevo pulbere naturala impotriva afidelor

Homevo pulbere naturala impotriva afidelor
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Acest produs este folosit pentru combaterea afidelor care provoaca pagube insemnate atat culturilor cat si florilor. Datorita modului de hranire al afidelor (aparat bucal de intepat si supt) afidele transmit o serie intreaga de boli dar si viroze (virusuri) care, neputand fi tratate, distrug plantele carora le-au fost transmise aceste virusuri.

Diatom pest afide


Produs natural 100%

Acest produs este folosit pentru combaterea afidelor care provoaca pagube insemnate atat culturilor cat si florilor. Datorita modului de hranire al afidelor (aparat bucal de intepat si supt) afidele transmit o serie intreaga de boli dar si viroze (virusuri) care, neputand fi tratate, distrug plantele carora le-au fost transmise aceste virusuri.

Modul de utilizare:
Continutul unui plic de 50 grame se amesteca in 5 litri de apa si, cu solutia rezultata, se pulverizeaza culturile sau florile pe care dorim sa le protejam. Dupa evaporarea apei, pulberea ramane pe suprafata plantelor, protejand-o.

Modul de actiune:
In contact cu pulberea, chitina insectelor este sfasiata, acestea deshidratandu-se. Dupa 72 ore survine moartea insectelor. Afidele nu capata rezistenta la actiunea acestui produs. Pulberea bio impotriva afidelor distruge insectele in toate stadiile: ou, larva, adult.

Recomandari:

Se recomanda a se face trei tratatmente succesive la interval de 7 zile intre ele in perioada de activitate a insectelor

Contine:

Diatomee pulbere

Avertizari:

A se evita contactul cu ochii. In caz de accident clatiti cu multa apa.

Termen de valabilitate: nelimitat.

Homevo
MF.4938
85 Produse

Specificatii produs:

Domeniu de Utilizare (Insecticide)
Casa Și Grădină
Legume

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?