Hydrangea paniculata MT60 Sundae Fraise - Hortensie Sundea Fraise tip pomișor

Previous
Next

Hortensia Sundea Fraise crescută pe un trunchi înalt, care poate fi un decor minunat pentru curtea ta. Este ușor de cultivat și oferă grădinii tale un aspect deosebit!

Livrare: crescută pe un trunchi de 60 cm, în stare potrivită sezonului.

204,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

Credit module tbi bank 3.3.5

51.11 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Hortensia Sundea Fraise crescută pe un trunchi înalt, care poate fi un decor minunat pentru curtea ta. Este ușor de cultivat și oferă grădinii tale un aspect deosebit!

Livrare: crescută pe un trunchi de 60 cm, în stare potrivită sezonului.

Varianta crescută pe trunchi înalt a arbuștului ornamental Hydrangea paniculata Sundea Fraise. Cu coroana sa sferică formată pe un trunchi înalt de 60 cm și inflorescenáele mari, poate fi un decor minunat pentru grădină. Înflorește de la mijlocul verii, inflorescențele de 10-20 cm sunt inițial albi, apoi roz pal și în cele din urmă se transformă într-o nuanță de roz intens-zmeură.

Este o plantă ornamentală foiosaă, ușor de cultivat, a cărei frumusețe se manifestă cel mai bine atunci când este plantată ca plantă solitară. Plantate într-un rând la o distanță regulată (1 metru) oferă, de asemenea, o priveliște frumoasă, de ex. lângă un gard.

Nevoile și îngrijirea hortensiei Sundea Fraise crescut pe trunchi înalt

Nevoile și îngrijirea plantei este asemânâtoare cu hortensia clasică Sundea Fraise, diferența este în tunderea plantelor crescute pe trunchi înalt, deoarece acestea trebuie tunse mai puternic, până la 1-2 perenchi de muguri sănătoși, pentru păstrarea formei compacte, globulare a coroanei. La alegerea locului, trebuie evitate zonele expuse vântului puternic.

Sol: Trebuie plantată într-un sol bine drenat, afânat. Preferă solul neutru sau ușor acid.

Condiții de lumină: Poate fi plantată la soare sau în semiumbră, tolerează bine și soerele fierbinte de vară.

Necesar de apă: Necesită udare regulată, ca urmare a udării echilibrate, înflorirea va fi uniformă.

Îngrijire: După plantare, trebuie udat în mod regulat pentru o înrădăcinare adecvată. Se poate adăuga turbă M-peat în groapa de plantare, ceea ce va contribui la o înrădăcinare mai rapidă. Putem asigura nutrienții necesari prin aplicarea unui îngrășământ pentru hortensii. Hortensia tip pomișor trebuie tunsă primăvara pentru o înflorire abundentă și pentru a menține forma coroanei.

 

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?