Hydrangea paniculata Pink Lady CS12 - Hortensie Pink Lady

Previous
Next

Hortensia Pink Lady este una dintre cele mai populare hortensii. Este un arbușt ornamental foios, cu creștere viguroasă, florile sale sunt inițial albe, apoi se schimbă treptat în roz închis, decorează grădina pentru o lungă perioadă de timp.

Dimensiune de livrare: într-un ghiveci de 12 cm, în stare potrivită sezonului.

60,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Hortensia Pink Lady este una dintre cele mai populare hortensii. Este un arbușt ornamental foios, cu creștere viguroasă, florile sale sunt inițial albe, apoi se schimbă treptat în roz închis, decorează grădina pentru o lungă perioadă de timp.

Dimensiune de livrare: într-un ghiveci de 12 cm, în stare potrivită sezonului.

Aceast soi de hortensiei poate fi un decor minunat pentru grădina ta. Este un arbușt ornamental foios, mare, care poate atinge o înălțime de 1,5-2 m. Decorează grădina pe tot parcursul verii și în toamnă cu florile sale mari, care sunt inițial albi, apoi devin roz și continuă să decoreze grădina sub formă de flori uscate toamna. Este un arbușt ușor de cultivat care nu necesită multă îngrijire. Se va dezvolta frumos într-un sol general de grădină, neutru sau ușor acid. Poate fi plantată la soare sau într-un loc ușor semiumbrit.

Tunderea de primăvară este o parte importantă a lucrărilor de îngrijire, în urma tunderii viguroase hortensia Pink Lady se va dezvolta și va înflori frumos. Trebuie să acordăm atenție aprovizionării cu nutrienți  primăvara, precum și aprovizionării regulate cu apă, în special în timpul înfloririi.

Nevoile hortensiei Pink Lady

Sol: Se dezvoltă bine pe soluri neutre sau ușor acide, bine drenate și afânate. Solul de grădină se poate îmbunătăți cu turbă M-Peat și îngrășământ organic, la plantare. În plus, putem asigura o aprovizionare adecvată cu nutrienți adâugând îngrășământ special pentru hortensii la rădăcini, primăvara

Necesar de apă: Hortensia Pink Lady necesită udare regulată, în special în perioada de înrădăcinare și în timpul înfloririi.

Condiții de lumină: Pentru înflorire abundentă are nevoie de multă lumină, se recomandă plantarea hortensiei Pink Lady într-un loc însorit sau ușor semiumbrit.

Tundere: Hortensia Pink Lady se tunde primăvara, deoarece va produce flori pe lăstarii proaspeți. Tăiem lăstarii anului precedent deasupra unui mugur sănătos. Ca urmare a tunderii, va începe să se dezvolte frumos și va înflori abundent.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?