Previous
Next

Este folosit ca principală sursă de N și Ca pentru culturile de legume: ardei, roșii, varză, conopidă, salată, țelină, flori, pomicultură, etc.

445,00 lei
(Pretul include TVA)
Ambalaj 25 litri
La comandă

Credit module tbi bank 3.3.5

111.48 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Can-17 este un îngrășământ lichid binar utilizat ca sursă de azot și calciu pentru a preveni problemele cu putregaiul apical la culturile de tomate și ardei, precum și necroza internă și problemele de arsuri la culturile pentru frunze.

N - favorizeaza creșterea vegetativă rapidă a plantelor, o culoare verde sănătoasă și îmbunătățește conținutul în proteine.

Ca - rol vital în menținerea integrității membranelor celulare și acționează ca un agent de cimentare; ajută la dezvoltarea structurii rădăcinii și reduce gradul de salinitate a solului.

Lipsa calciului poate provoca moartea prematura a vârfurilor plantelor, căderea florilor, putregaiul apical al fructelor de tomate și ardei.

Acest produs contribuie de asemenea la corectarea problemelor de salinitate datorită mișcării calciului și sodiului în schimbul de complexe.

Produsul are o densitate de 1,5 -1,6 kg/l , un pH acid (1-2) și nu conține cloruri.

Compoziție chimică:

- Azot total (N)

17%

- Azot nitric

12%

- Azot amoniacal

5%

- Oxid de calciu (CaO) solubil în apă

12.5%


Metode de aplicare și doze:


Aplicarea foliară: 1 - 2.5 ml/l apă, în funcție de plantă și faza de vegetație

Aplicarea la sol: 0.5 - 1 l/ha/irigare

AVERTIZARE !
Se poate mixa cu îngrășăminte lichide ca: azotat (nitrat) de potasiu, de amoniu și acid nitric. Nu se poate amesteca cu sulfați și fosfați (fosfat monoamoniu sau fosfat monopotasiu) și produse care conțin sulfați.

Îngrășăminte pentru plantaArdei Canepa Cartofi Castraveti Ciresi Conifere Fasole Gazon Gutui Hamei Mazare Mazariche Mazăre Furajeră Meri Morcov Muscate Orez Orhidee Orz Peri Plante cu flori Rosii Sfecla de zahar Soia Trandafiri Tuia Tutun Varza Vinete Vita de vie
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)Îngrășăminte Casa și Grădină Îngrășăminte Legume Îngrășăminte Pomi Fructiferi

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?