Îngrășământ foliar Trainer 1 litru

Îngrășământ foliar Trainer 1 litru
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Trainer este un ingrasamant organic lichid pe baza de Azot si aminoacizi ce ajuta planta in timpul stresului de orice fel (ger, caldura excesiva, luminozitate redusa), dar ofera .i ajutor pentru crestere cat mai puternica.

Trainer îmbunătățește creșterea plantei și sprijină cele mai delicate faze (creșterea, formarea și mărirea fructului, etc.)

Îngrășământul Foliar Trainer este ideal pentru complementarea îngrășământului tradițional, cu scopul atingerii unei productivități mari și a obținerii de rezultate de foarte bună calitate, datorită substanțelor active din punct de vedere biologic.

Trainer este un îngrășământ permis în agricultura organică. 


Privind în substanțele conținute, pentru a rezuma, putem spune că Trainer conține Azot organic, foarte repede absorbit de plantă, în doză de 5 %, restul de 26,3 % fiind aminoacizi.

Dozele și modurile de utilizare ale îngrășământului Trainer trebuie stabilite în baza cerințelor și stărilor naturale ale culturilor. În condiții medii se aplică 3-5 tratamente pe timpul ciclului vegetativ al culturii, în funcție de cultura, de condițiile agricole și de cerințele nutritive la o concentrație de 0,3-0,4%.

Trainer poate fi amestecat cu cele mai comune pesticide și îngrășăminte de pe piață. Nu amestecați cu insecticide și fungicide pe baza de ulei, Dodina, Fosetil.

Cea mai buna perioadă de aplicare a îngrășământului foliar Trainer este atunci când cultura are nevoie de aminoacizi specifici: creştere, după transplantare, formarea fructului, sau atunci când îngheţul, seceta sau alte evenimente au alterat capacitatea de sinteză a plantei.


Avantaje: Rezistența majoră la condiții de stres climatic, creșterea producției și calității fructelor, mărime mai mare a fructelor.

Aminograma garantată (analiza conținutului de aminoacizi):

Alanina

4%

Arginina

6,5%

Acid aspartic

11,3%

Cisteina

1,4%

Acid glutamic

18,5%

Glicina

4,6%

Histidina

2,6%

Izoleucina

4,3%

Leucina

8,1%

Lizina

6,7%

Metionina

1,4%

Fenilalanina

5,6%

Prolina

5,3%

Serina 

 6%

Treonina

3,9%

Triptofan

1,4%

Tirozina

4,4%

Valina

5,6%

MF.002343
6 Produse

Specificatii produs:

Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)
Îngrășăminte Legume
Mirosa urat dar is face treaba foarte bine
rating 3
2020-07-02
Ion P.
Mirosa urat dar is face treaba foarte bine

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?