Îngrășământ Microcat Magneziu 1 litru

Îngrășământ Microcat Magneziu 1 litru
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Microcat reprezintă o varietate de lichide îngrășăminte cu aplicare foliară, create în mod special pentru corectarea deficiențelor identificate la plante. Principala caracteristică reprezintă protecția microelementelor de aminoacizi și acizii organici. 

Astfel, stabilitatea și eficiența finală a produsului sunt crescute față de alte îngrășăminte foliare, iar dimensiunea moleculelor ajută la absorbția și distribuirea foliilor.


Mod de acțiune:

Aminoacizii funcționează ca și biostimulatori, accelerând asimilarea și reținerea microelementelor de către plante. În momentul pătrunderii în țesutul tisular, aminoacizii ajută la sinteza proteinelor în organele plantelor. Acest lucru asigură economia și energia consumată de plante.

Microelementele sunt foarte importante pentru metabolismul și funcțiile esențiale ale plantelor. În momentul apariției deficiențelor de microelemente la plante, trebuie aplicate în cel mai scurt timp corectori de carență. Astfel, plantele vor rămâne sănătoase și puternice de la începutul perioadei de vegetație până la recoltare.

Avantajele utilizării Microcat:
 

- Datorită temperaturilor scăzute din timpul anotimpului de iarnă, plantele își încetinesc funcțiile, astfel se vor reduce numărul de udări pentru a evita îmbolnăvirea plantelor;
- În momentul creșterii temperaturilor se recomandă fertilizarea foliara pentru prevenirea eventualelor carențe nutritive ce pot apărea;
- Gama Microcat oferă plantelor soluția pentru evitarea carențelor de microelemente și totodata ajută la activarea metabolismului plantei.

Compozitie produs:


– 10 % Magneziu (Oxid de Mg) solubil în apă;
– 8 % Azot total (N);
– 2,6 % Aminoacizi liberi;
– 7 % Acizi organici.

Plante tratate: grâu, porumb, rapița, floarea-soarelui, sfeclă de zahar, cartof, soia, mazăre, vița de vie, pomi și arbuști fructiferi, legume (tomate, castraveți, ardei, varză, conopidă, ceapă, morcovi, salată, vinete, dovleci, fasole, pepeni, ridichi, praz, sfeclă rosie, spanac, țelină, pătrunjel, păstârnac), flori și plante ornamentale (mușcate, petunii, crizanteme, lavandă, lalele, zambile, narcise, crini, primula, gălbenele, dalia, ochiul boului, flori de piatră, gerbera, trandafiri, thuja, gard viu, liliac, hibiscus, lemn câinesc, conifere) și gazon.

MF.000995
18 Produse

Specificatii produs:

Îngrășăminte pentru planta
Ardei
Canepa
Cartofi
Castraveti
Ceapa
Ciresi
Conifere
Fasole
Floarea Soarelui
Gazon
Grâu
Gutui
Hamei
Lucernă
Mazare
Mazariche
Mazăre Furajeră
Meri
Morcov
Muscate
Orez
Orhidee
Orz
Peri
Plante cu flori
Porumb
Rapita pentru ulei
Rosii
Sfecla de zahar
Soia
Toate plantele
Trandafiri
Trifoi
Tuia
Tutun
Varza
Vinete
Vita de vie
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)
Îngrășăminte Casa și Grădină
Îngrășăminte Cereale
Îngrășăminte Legume
Îngrășăminte Plante Furajere
Îngrășăminte Plante Tehnice
Îngrășăminte Pomi Fructiferi

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?