Previous
Next

Scudo este un ingrasamant lichid, natural, radicular, ce previne si trateaza carenta de cupru. 

17,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Ingrasamant lichid - Scudo 100ml


Ingrasamant lichid Scudo este un produs pe baza de cupru cu aminoacizi vegetali, cu dubla intrebuintare: substanta si fertilizant pentru distrugerea bolilor din culturile agricole.

Continut: 

  • Cupru 11,7 %
  • Azot 3,9%
  • Carbon Biologic 20,9 %
  • Substante Organice 27,75 %
  • Aminoacizi Vegetali 45g/L.
  • Cuprul legat de aminoacizii vegetali si de acidul gluconic, structura usor asimilabila si mobila in interiorul plantei, face ca actiunea ingrasamantului sa fie rapida si eficienta. Scudo este un ingrasamant lichid folosit pentru tratamente foliare.

Doze si mod de aplicare:


Vita de vie: In perioada vegetatiei se fac 2 tratamente la interval de 14 zile, pentru tratarea manei, bacteriozelor si o crestere armonioasa. Dupa caderea frunzelor (toamna) sunt necesare 2 stropriri la interval de 14 zile. In perioadele ploioase tratamentele cu Scudo se fac la intervale mai mici.

Doza: 20 ml/10 L apa.

Legumicultura: Se aplica pe toata perioada de vegetatie la interval de 14 zile, fie stropiri foliare preventiv ( 10ml/ 10L apa ), fie curativ ( 20 ml/ 10L apa ).

Pomi si arbusti fructiferi: In perioada de repaus, se fac 2 stropiri, la interval de 14 zile, in luna Octombrie si 2 stropiri, la interval de 14 zile, in luna februarie. Cand pomii sunt in vegetatie se fac tratamente foliare la 14 zile.

Doza: 20 ml/ 10L apa.

In timpul verii stropirile se fac in perioadele mai reci ale zilei ( dimineata si seara ). Nu se aplica in condtii de frig ( mai putin de 10° C ) si de umiditate.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?