Coșul meu
Nu sunt produse in cos.
0 articole
0,00 lei
Livrare Total 0,00 leiÎngrășământ Sweet este un stimulator de colorare si de acumulare de zahar pe baza de extracte vegetale.
· creste concentratia de zahar
· imbunatateste consistenta si capacitatea de conservare dupa recoltare a fructelor
· imbunatateste culoarea fructelor si a florilor
Sweet datorita continutului de calciu, magneziu, microelemente si polizaharide specifice stimuleaza productia de zahar si accelereaza procesele biochimice de maturare.
Sweet creste continutul de zahar si reduce pierderile de fructe necoapte la recoltare. Este foarte indicat in conditiile de productii ridicate, conditii pedoclimatice nefavorabile procesului de maturare si ori de cate ori este necesara cresterea nivelului calitatii recoltei (º Brix, culoare, consistenta). La flori sporeste stralucirea si culoarea, iar in ceea ce priveste florile taiate, conservarea dupa taiere (termenul de valabilitate - shelf life).
Pentru a avea un efect sinergic este recomandat ca sa se foloseasca impreuna cu Megafol.
Ingredienti | Polizaharide | Calciu | Magneziu | Micronutrienti (B, Zn) |
Functii | ||||
imbunatatirea culorii fructelor si florilor | * | * | ||
imbunatatirea continutului de zahar din fructe | * | * | * | |
imbunatatirea consistentei fructelor si a rezistentei lor dupa recoltare | * |
COMPOZITIE | |
Oxid de calciu (CaO) solubil in apa | 10% |
Oxid de magneziu (MgO) solubil in apa | 1% |
PROPRIETATI FIZICE | |
Formulare | lichid |
Culoare | purpuriu |
pH (1% solutie apoasa) | 8 |
Conductivitate (mS/cm) 18°C | 0,54 |
Densitate (g/cm3) 20°C | 1,35 |
Directii de utilizare | Culturi | Momentul aplicarii | Doza |
Aplicare foliara | Lamâi | la sfarsitul cresterii fructelor | 3-4 l/ha |
pre-maturare | 3-4 l/ha | ||
Mar, par, piersic, cais, cires, prun, nectarin | pre-coacere | 2,5-3 l/ha | |
coacere | 3 l/ha | ||
Vita-de-vie de vin, vita-de-vie de masa | pre-coacere | 2,5-3 l/ha | |
coacere | 3 l/ha | ||
Kiwi | cresterea fructelor | 3 l/ha | |
dupa perioada de vara de stagnare (2 aplicari) | 3 l/ha | ||
Tomate, ardei, vinete | pre-coacere | 1,5-2,5 l/ha | |
periodic la fiecare 10-15 zile | 2-2,5 l/ha | ||
Pepene galben, pepene verde | de la cresterea fructelor la fiecare 10-15 zile | 2-2,5 l/ha | |
Capsuni | de la albirea fructelor la fiecare 8-10 zile | 2,5-3 l/ha | |
Garoafe, crini, gherbera, trandafiri | pre-inflorire (1-2 tratamente) | 200-300 ml/100 l apa | |
Sfecla de zahar | 2 tratamente in perioada de dezvoltare a radacinii | 2,5 l/ha |
· Preparat non-hormonal
· Maturizare mai devreme
· Colorare naturală
· Valori nutriționale interne mai bune
· Roade suculente, gustoase
· Nu are efect dăunătoare frunziș
· Maturare temporizată
· Nu sunt reziduuri nocive, nici timp de așteptare
· Este posibil de a ține roada pe baza plantei fără reducerea calității
· Culori de floare mai vibrante la plante ornamentale
Utilizat ca îngrășământ foliar:
-Creșterea randamentului de fructe 2,5-3 l / ha înainte de coacere, 2,5-3 l / ha la coacere 3 l / ha
- Strugurii de masă la creșterea boabelor și apoi în fiecare 15-20 zile 2,5-3 l / ha
- Roșii, roade mici 2 l / ha Ardei înainte de coacere 2 l / ha în fiecare 10-15 zile, până la 2,5 l / ha
-Roșii industriale la începutul creșterii roadelor mici în fiecare 8-12 zile, 2,5-3 l / ha
-Pepene galbene de dimensiuni ou 2,5 l / ha și apoi în fiecare 10-15 zile 2,5 l / ha
-Căpșune boabe de la colorare în fiecare 8-10 zile 2,5-3 l / ha
-Flori tăiate la diferențierea florilor 0.2-0.25 l / hl stare bud 0.2-0.25 l / hl
-Sfecla 12-14 stadiul de frunză 2,5 l / ha, la tratament de îngrășămînt foliar 2,5 l / ha
Îngrășământ Sweet este un stimulator de colorare si de acumulare de zahar pe baza de extracte vegetale.
· creste concentratia de zahar
· imbunatateste consistenta si capacitatea de conservare dupa recoltare a fructelor
· imbunatateste culoarea fructelor si a florilor
Sweet datorita continutului de calciu, magneziu, microelemente si polizaharide specifice stimuleaza productia de zahar si accelereaza procesele biochimice de maturare.
Sweet creste continutul de zahar si reduce pierderile de fructe necoapte la recoltare. Este foarte indicat in conditiile de productii ridicate, conditii pedoclimatice nefavorabile procesului de maturare si ori de cate ori este necesara cresterea nivelului calitatii recoltei (º Brix, culoare, consistenta). La flori sporeste stralucirea si culoarea, iar in ceea ce priveste florile taiate, conservarea dupa taiere (termenul de valabilitate - shelf life).
Pentru a avea un efect sinergic este recomandat ca sa se foloseasca impreuna cu Megafol.
Ingredienti | Polizaharide | Calciu | Magneziu | Micronutrienti (B, Zn) |
Functii | ||||
imbunatatirea culorii fructelor si florilor | * | * | ||
imbunatatirea continutului de zahar din fructe | * | * | * | |
imbunatatirea consistentei fructelor si a rezistentei lor dupa recoltare | * |
COMPOZITIE | |
Oxid de calciu (CaO) solubil in apa | 10% |
Oxid de magneziu (MgO) solubil in apa | 1% |
PROPRIETATI FIZICE | |
Formulare | lichid |
Culoare | purpuriu |
pH (1% solutie apoasa) | 8 |
Conductivitate (mS/cm) 18°C | 0,54 |
Densitate (g/cm3) 20°C | 1,35 |
Directii de utilizare | Culturi | Momentul aplicarii | Doza |
Aplicare foliara | Lamâi | la sfarsitul cresterii fructelor | 3-4 l/ha |
pre-maturare | 3-4 l/ha | ||
Mar, par, piersic, cais, cires, prun, nectarin | pre-coacere | 2,5-3 l/ha | |
coacere | 3 l/ha | ||
Vita-de-vie de vin, vita-de-vie de masa | pre-coacere | 2,5-3 l/ha | |
coacere | 3 l/ha | ||
Kiwi | cresterea fructelor | 3 l/ha | |
dupa perioada de vara de stagnare (2 aplicari) | 3 l/ha | ||
Tomate, ardei, vinete | pre-coacere | 1,5-2,5 l/ha | |
periodic la fiecare 10-15 zile | 2-2,5 l/ha | ||
Pepene galben, pepene verde | de la cresterea fructelor la fiecare 10-15 zile | 2-2,5 l/ha | |
Capsuni | de la albirea fructelor la fiecare 8-10 zile | 2,5-3 l/ha | |
Garoafe, crini, gherbera, trandafiri | pre-inflorire (1-2 tratamente) | 200-300 ml/100 l apa | |
Sfecla de zahar | 2 tratamente in perioada de dezvoltare a radacinii | 2,5 l/ha |
· Preparat non-hormonal
· Maturizare mai devreme
· Colorare naturală
· Valori nutriționale interne mai bune
· Roade suculente, gustoase
· Nu are efect dăunătoare frunziș
· Maturare temporizată
· Nu sunt reziduuri nocive, nici timp de așteptare
· Este posibil de a ține roada pe baza plantei fără reducerea calității
· Culori de floare mai vibrante la plante ornamentale
Utilizat ca îngrășământ foliar:
-Creșterea randamentului de fructe 2,5-3 l / ha înainte de coacere, 2,5-3 l / ha la coacere 3 l / ha
- Strugurii de masă la creșterea boabelor și apoi în fiecare 15-20 zile 2,5-3 l / ha
- Roșii, roade mici 2 l / ha Ardei înainte de coacere 2 l / ha în fiecare 10-15 zile, până la 2,5 l / ha
-Roșii industriale la începutul creșterii roadelor mici în fiecare 8-12 zile, 2,5-3 l / ha
-Pepene galbene de dimensiuni ou 2,5 l / ha și apoi în fiecare 10-15 zile 2,5 l / ha
-Căpșune boabe de la colorare în fiecare 8-10 zile 2,5-3 l / ha
-Flori tăiate la diferențierea florilor 0.2-0.25 l / hl stare bud 0.2-0.25 l / hl
-Sfecla 12-14 stadiul de frunză 2,5 l / ha, la tratament de îngrășămînt foliar 2,5 l / ha
Specificatii produs:
0
(0 Review-uri)
Sorteaza dupa calificative