Previous
Next

Codiorgan A-50 este un ingrasamant solid, solubil in apa si foarte concentrat in aminoacizi liberi, recomandat pentru stimularea dezvoltarii radiculare si imbunatatirea metabolismului plantei in fazele critice (inflorire, legare fructe, cresterea intensiva a fructelor, maturarea), facilitand transportul nutrientilor in planta.

78,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Codiorgan A-50 este un ingrasamant solid, solubil in apa si foarte concentrat in aminoacizi liberi, biologic activi.

Compozitia sa concentrata in aminoacizi liberi si adaosul de molecule AMEC cu rol de transportor stimuleaza puternic functiile vitale ale plantei favorizand marirea productiei de aminoacizi si intensificarea diviziunii celulare.

Cand este aplicat radicular prin apa de irigare, compusii biologic activi din compozitia sa stimuleaza rapid si puternic cresterea radacinilor plantei si favorizeaza dezvoltarea si multiplicarea lor.

In sol, moleculele transportor din compozitia sa (moleculele AMEC) se combina imediat cu macro si microelementele disponibile, traverseaza radacina si le transporta in planta acolo unde este nevoie de ele, marind astfel rata de asimilare nutrientilor de catre planta.

Compozitie:

AMINOACIZI LIBERI BIOLOGIC ACTIVI           50% W/W
AZOT TOTAL (N)     10% W/W
FOSFOR TOTAL SOLUBIL IN APA (P2O5)           13% W/W
POTASIU TOTAL SOLUBIL IN APA (K2O)          15% W/W
pH: 5

Aplicatii:

Codiorgan A-50 este recomandat in special pentru:

Stimularea dezvoltarii radiculare si a cresterii activitatii acesteia la toate tipurile de culturi;

Cresterea activitatii biologice din jurul radacinilor si imbunatatirea activitatii acesteia (cresterea masei radiculare si a capacitatii de absorbtie)

Imbunatatirea metabolismului plantei atunci cand se afla in momente critice: inflorire, legare fructe, cresterea intensiva a fructelor, maturarea etc.

Doze si mod de aplicare:

Codiorgan A-50 este un produs cu aplicare atat foliara cat si radiculara pentru toate tipurile de legume.

Aplicare radiculara:
Se aplica in momentele cele mai critice pentru planta, cu scopul de a mari puternic dezvoltarea si activitatea radiculara. Dozele sunt de 2 kg /ha/aplicare, la sol, prin apa de irigare.

Aplicare foliara:
Aplicarea foliara se face tot in momentele cu cerinte maxime (inflorire, legare, cresterea intensa a fructelor) sau cu scopul de a reduce rapid si eficient efectele unui stres recent cauzat de conditiile de mediu (inghet, frig, seceta, erori de fertilizare, salinitate excesiva, atac de boli etc.).
Doza este de 20 - 30 gr/10 L apa.

Compatibilitate:
Codiorgan A-50 se poate aplica singur sau in combinatie cu diversi agronutrienti/ingrasaminte, in functie de problemele aparute si efectul urmarit.

IMPORTANT

Dozele prezentate sunt orientative, utilizatorul poate sa reduca sau sa creasca aceste doze in functie de faza de dezvoltare a culturii si starea ei fiziologica!!!

Îngrășăminte pentru plantaAlte Pomi fructiferi Ardei Canepa Cartofi Castraveti Ceapa Ciresi Căpșuni Fasole Floarea Soarelui Grâu Gutui Hamei Mazare Mazariche Mazăre Furajeră Meri Morcov Orz Orzoaică Ovăz Pepeni Verzi Peri Pomi Fructiferi Porumb Rosii Secară Sfecla de zahar Soia Triticale Varza Vinete Vita de vie
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)Îngrășăminte Casa și Grădină Îngrășăminte Legume Îngrășăminte Pomi Fructiferi

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?