Previous
Next

Este un element mobil care este bine mobilizat în plantă și este direcționat către fruct după fertilizare după înflorire. În absența acestuia, dezvoltarea sistemului radicular este limitată (absorbție redusă de nutrienți), se dezvoltă lăstari mai puțin ramificați, slabi, iar în cazuri severe planta poate deveni chelie. Partea inferioară a frunzelor este verde închis, albastru-verde și mai târziu roșie. Înflorirea este slabă, legarea este slabă și fructul poate fi deseori declanșat. 

21,00 lei
(Pretul include TVA)
Ultimele produse in stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Este un element mobil care este bine mobilizat în plantă și este direcționat către fruct după fertilizare după înflorire. În absența acestuia, dezvoltarea sistemului radicular este limitată (absorbție redusă de nutrienți), se dezvoltă lăstari mai puțin ramificați, slabi, iar în cazuri severe planta poate deveni chelie. Partea inferioară a frunzelor este verde închis, albastru-verde și mai târziu roșie. Înflorirea este slabă, legarea este slabă și fructul poate fi deseori declanșat. FitoHorm 30 P, care este un îngrășământ în soluție care poate fi aplicat prin frunziș și cu protecție a plantelor, oferă o soluție potrivită pentru asigurarea aportului de fosfor a plantelor.

Instrucțiunile de utilizare:

pentru fertilizarea foliara: 5-10 l/ha/ocazie, in gradina casei in concentratie de 1-2% (1-2 dl/10 l apa)

pentru soluție nutritivă: în concentrație de 0,1-0,5% (1-5 l /1000 l apă)

Tratamentele se pot repeta de 2-6 ori in perioada de vegetatie, in functie de gradul de deficit de nutrienti.

Compoziţie:

N: 7%

P2O5: 18%

Doza: 5-10 l/ha

Termen de valabilitate: în ambalaj original, închis, separat de alimente, băuturi, furaje, într-un loc uscat, acoperit, răcoros - dar ferit de îngheț - pentru o perioadă nelimitată de timp.

Atenţie!

In cazul fertilizarii foliare trebuie respectate si regulile de baza ale pulverizarii.

Poate fi folosit de obicei împreună cu agenți de protecție a plantelor, dar vă recomandăm să verificați în prealabil compatibilitatea. Trebuie făcută o muncă atentă pentru a evita scurgerea, picurarea, contactul agentului concentrat cu ochii și pielea și posibila ingerare.

Dacă produsul intră în ochi sau piele, clătiți-l cu multă apă!

Este interzisă aruncarea produsului și a ambalajului acestuia în râuri, lacuri sau rezervoare.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?