Previous
Next

Absorbția manganului de către plante este inhibată pe solul alcalin. Seceta lungă și persistentă, compactarea solului, inundațiile și perioada următoare încarcării determină, de asemenea, deficit de mangan în majoritatea cazurilor.

Compoziţie:

Mn: 4%

Doza: 3-5 l/ha

15,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Absorbția manganului de către plante este inhibată pe solul alcalin. Seceta lungă și persistentă, compactarea solului, inundațiile și perioada următoare încarcării determină, de asemenea, deficit de mangan în majoritatea cazurilor.

Plantele de porumb sunt deosebit de sensibile la stabilitatea aprovizionării cu mangan. În cazul lor, un criteriu important este ca cultura care suferă de deficit de mangan devine deosebit de sensibilă la vremea rece. Deficiența acestuia poate fi detectată în principal în grâu, orz și ovăz. Cel mai evident simptom al deficienței este marmurarea frunzelor (deslușarea dintre nervurile frunzelor) și petele uscate. Manganul este, de asemenea, un factor determinant al randamentului pentru plantele rădăcinoase și tuberoase (sfeclă de zahăr, cartofi, legume rădăcinoase) și leguminoase (mazăre, fasole, soia, linte), astfel că fertilizarea cu mangan aduce rezultate pozitive de calitate pentru aceste culturi.

Compoziţie:

Mn: 4%

Doza: 3-5 l/ha

Instrucțiunile de utilizare:

pentru fertilizarea foliara: 3-5 l/ha/ocazie, in gradina casei in concentratie de 1-2% (1-2 dl/10 l apa)

pentru soluție nutritivă: în concentrație de 0,1-0,5% (1-5 l /1000 l apă)

Tratamentele pot fi repetate de 2-6 ori in timpul sezonului de vegetatie in functie de gradul de deficit de nutrienti.Utilizarea monochelatului FitoHorm 54 Mn ofera o oportunitate excelenta atat pentru prevenirea cat si pentru tratarea simptomelor de deficit deja vizibile.

Termen de valabilitate:

în ambalaj original, închis, separat de alimente, băuturi, furaje, într-un loc uscat, acoperit, răcoros - dar ferit de îngheț - pentru o perioadă nelimitată de timp.

Atenţie!

In cazul fertilizarii foliare trebuie respectate si regulile de baza ale pulverizarii.

Poate fi folosit de obicei împreună cu agenți de protecție a plantelor, dar vă recomandăm să verificați în prealabil compatibilitatea. Trebuie făcută o muncă atentă pentru a evita scurgerea, picurarea, contactul agentului concentrat cu ochii și pielea și posibila ingerare.

Dacă produsul intră în ochi sau piele, clătiți-l cu multă apă!

Este interzisă aruncarea produsului și a ambalajului acestuia în râuri, lacuri sau rezervoare.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?