Ingrasamant lichid cu azot Thohealth, Theofrastos

Previous
Next

THEOHEALTH este unul dintre cele mai bune produse ale companiei Theofrastos, fiind utilizat pe scară largă în toate culturile din Grecia. Azotul este cel mai important element din nutriția plantelor și este necesar pentru TOATE plantele.

78,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

10%    AZOT

2.5%  SUBSTANTA ORGANICA

ACIZI, ZAHARURI

REVITALIZEAZA CULTURILE

IMBUNATATESTE EPIDERMA

ESTE USOR ASIMILABIL DE CATRE PLANTA

 

NU CONTINE NO3 NO2  NH4

THEOHEALTH este unul dintre cele mai bune produse ale companiei Theofrastos, fiind utilizat pe scară largă în toate culturile din Grecia. Azotul este cel mai important element din nutriția plantelor și este necesar pentru TOATE plantele.

Contribuie la :

  • Absorbție rapidă de catre plante în comparație cu alte îngrășăminte (rezultate rapide evidente).
  • Furnizează sursa de energie pentru plante; se recomandă utilizarea atunci când vremea este innorata.
  • Recomandata utilizarea in cazul plantelor stresate.
  • Foarte important nutrient pentru plantele cu randament ridicat, face plante puternice cu o crestere si dezvoltare viguroasa (sursa de azot - nutritia plantelor)

Combinația cu insecticide folosind 100ml THEOHEALTH / 10L de apă, imbunatateste actiunea insecticidelor; contribuie la cresterea plantelor, făcând culturile foarte puternice împotriva agenților patogeni.

În timpul temperaturilor ridicate adăugați și THEOFAST pentru protecția solară și îmbunătățirea epidermei plantelor.

Un îngrășământ solubil tip 5-14-42. Doza prin pulverizare (20-30 gr / 10L de apă) atunci când plantele sunt mici și (35-50 gr / 10L de apă) când plantele sunt mari cu fructe.

 Mod de utilizare : 

Pulverizare : 

    in cazul plantelor stresate se diluează 70 ml de THEOHEALTH cu 30 ml de THEOCOPPER si 10 gr de THEOCAL, se adauga 50 ml de THEOFASTsi se amesteca în 10 L de apă (la fiecare 7 zile)

    in culturi legumicole : se dilueaza 50 ml de THEOHEALTH si 10 gr de THEOCAL se amesteca în 10 L de apă (la fiecare 7-15 zile)

Opțional puteți adăuga și 50 ml de THEOFAST.

 

pomi fructiferi si arbori -   se dilueaza 50 ml de THEOHEALTH cu 10 gr de THEOCAL si se amesteca în 10 L de apă (la fiecare 10-20 zile).

Opțional puteți adăuga și 50 ml de THEOFAST.

 

cultura de vita de vie si pomi fructiferi - pentru un randament ridicat - după formarea fructelor se recomanda 3 aplicații în fiecare săptămână cu 50ml de THEOHEALTH si 10gr de THEOCAL . 

Rezultate si beneficii   

Plantele devin rapid mai verzi, viguroase și foarte puternice.

Creșteți foarte mult producția, concomitent cu dezvoltarea plantelor. Experimentele realizate  la Institutul de cercetare Vidra au demonstrat cresterea semnificativa a productiei timpurii la cultura de ardei. S-a constatat ca epiderma fructelor si a aparatului foliar arata mult mai bine comparativ cu martorul.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?