Ingrasamant lichid Theomin, Thofrastos

Previous
Next

THEOMIN este unul dintre cele mai bune produse ale companiei Theofrastos, folosit cu succes  împotriva agenților patogeni din sol. Acționează sistemic și impiedica agenții patogeni din sol să patrunda in sistemul radicular al plantelor.

79,00 lei
(Pretul include TVA)
Ambalaj 1L
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

THEOMIN este unul dintre cele mai bune produse ale companiei Theofrastos, folosit cu succes  împotriva agenților patogeni din sol. Acționează sistemic și impiedica agenții patogeni din sol să patrunda in sistemul radicular al plantelor.

A fost testat cu succes în diverse culturi legumicole și in culturile de pomi fructiferi. Utilizarea periodică a THEOMIN previne infectarea plantelor. 

Cuprul sistemic actioneaza împotriva bolilor fungice, fiind de asemenea, bacteriostatic. În plus, contine o sursă de azot de 3% si materie organică in procent de 1,5%, contribuind și la nutriția plantelor.

Aplicațiile se fac în principal la sol, o dată sau de două ori pe lună, sau prin pulverizare, o data pe saptamana.  Pentru copacii infectati se foloseste o doza de 5-20 ml / copac, in functie de boala aparuta. 

Dozajele depind de stadiul și tipul culturii.

 

Pulverizare la rasaduri : Se diluează 30 ml de THEOMIN cu  40 ml de THEOHEALTH si  30 ml de THEOFAST, se adauga  10 gr de THEOCAL si se amesteca în 10 L de apă   (Aplicarea se face în fiecare săptămână) și după aparitia primelor două frunze. in culturi legumicole :  se dilueaza 30 ml de THOMIN cu   30 ml de THEOFAST si se amesteca în 10 L de apă (la fiecare 15 zile) pentru primele săptămâni.

 arbori si pomi fructiferi : se dilueaza 20 ml de THEOMIN si 30 ml de THEOFAST si se amesteca  în 10 L de apă (la fiecare 10-20 zile).

 

În sol                      1 ml / plantă THEOMIN (la fiecare 15 zile) când solul este puternic contaminat cu agenți patogeni de sol.

                                Se diluează 50 ml de THOMIN în 10 L de apă și se aplică apoi 200 ml / plantă.

                               5-20ml pe copac de THOMIN în funcție de mărimea copacilor și de gradul de infecție (la fiecare 10-20 zile).

 

Rezultate si beneficii  : Plantele nu sunt infectate cu agenți patogeni fungici sau cu bacterii din sol dacă aplicațiile se repeta cel puțin o dată la 2 săptămâni. De asemenea, plantele infectate se recuperează și continuă să crească. 

 THEOMIN

2.5% CUPRU

1.5% SUBSTANTA ORGANICA

3% AZOT

EXTRACT DIN PLANTE

ABSORBTIE RAPIDA  

 

5% CUPRU

3% AZOT

5% SUBSTANTA ORGANICA

EXTRACT DIN  PLANTE

IMBUNĂTĂȚIREA ȘI DEZVOLTAREA SISTEMULUI RADICULAR

TRANSLOCAREA SISTEMICĂ

NU CONTINE NO3 NO2NH4

IMPOTRIVAAGENTILORPATOGENI DIN SOL

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?