Ingrasamant Lithovit Amino 25

Ingrasamant Lithovit Amino 25
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Lithovit Amino 25 îngrasamant foliar ecologic pe baza de azot obtinut prin adaugarea, în proporție de 25%, a 16 aminoacizi de origine vegetala.


Credit module TBI Bank 3.2.3

172.86 Lei x 4 rate

Lithovit Amino 25 îngrasamant foliar ecologic pe baza de azot obtinut prin adaugarea, în proporție de 25%, a 16 aminoacizi de origine vegetala.

La îngrasamantul foliar ecologic pe baza de azot s-a adaugat, în proportie de 25%, 16 aminoacizi. Acesta ajuta la cresterea plantelor, în special în conditii de stres, si îmbunatateste metabolismul calciului si al magneziului. Ceea ce face Litovit® atat de special: Dolomitul selectat este activat tri-axial de  procesul special si de sol la o dimensiune foarte fina. Acesta constituie baza tuturor îngrasamintelor naturale din frunze. Lithovit® se pulverizeaza fin pe suprafetele frunzei si se absoarbe direct. Reactia de carbonat determina o crestere semnificativa a concentratiei de CO2 în frunze si pe suprafata sa. În plus, siliciul, magneziul si oligoelementele contribuie la cresterea optima a plantelor.

Aplicare

În principiu, exista trei momente diferite în care se poate aplica Lithovit®:

·        la începutul fazei vegetative/la plantare

·        în momentul înfloririi

·        în momentul maturarii fructelor

Lithovit Amino 25 poate fi aplicat o data sau de mai multe ori, la un interval de cel putin 2 saptamani, fie separat, fie în combinatie cu un agent de protectie a plantelor.

Dozaj minim


5 gr / 1 L

1 kg/ha sub forma de suspensie apoasa de 0,3–0,5 %  (0,3-0,5 kg de Lithovit® la 100 l de apa) cu o valoare a pH-ului între 6 și 10. Potrivit pentru orice pulverizator agricol cu agitator sau pulverizator standard pentru gradină. Agentii de umezire maresc eficacitatea si reduc petele ce pot aparea în urma pulverizarii.

Compozitie

·        50.0 % CaCO3 carbonat de calciu

·        28.0 % CaO oxid de calciu

·        9.0 % SiO2 dioxid de siliciu

·        3.0 % N azot total

·        1.8 % MgO oxid de magneziu

·        0.5 % Fe fier

·        0.02 % Mn mangan


Inofensiv pentru oameni si animale, nepericulos pentru apa.

Pentru a fi utilizat ca îngrasamant foliar pentru terenuri arabile sau pajisti, precum si în silvicultura si horticultura.

Certificat pentru utilizare în agricultura ecologica în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 834/2007 – Comunitatea Europeana.

Beneficiile dvs. cu Lithovit®

Nivel ridicat de fotosinteza si consum redus de apa
Cresterea randamentului culturilor, a calitatii si termenului de valabilitate
Accelerarea cresterii si intensificarea culorii verzi
Cresterea tolerantei la conditii de înghet si de seceta

Cresterea rezistentei si a vitalitatii, mai ales în conditii de stres fiziologic

Îmbunatatirea activitatilor metabolice si asigurarea furnizarii catre plante a oligoelementelor importante

Durabil si ecologic: Multe produse Lithovit® sunt adecvate si pentru agricultura ecologica în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 834/2007 – Comunitatea Europeana.

MF.4808
1 Produse

Specificatii produs:

Îngrășăminte pentru planta
Alte Pomi fructiferi, Ardei, Cactus, Canepa, Căpșuni, Cartofi, Castraveti, Ceapa, Ciresi, Conifere, Fasole, Floarea Soarelui, Gazon, Grâu, Gutui, Hamei, Lucernă, Mazare, Meri, Morcov, Muscate, Orez, Orz, Orzoaică, Ovăz, Pepeni Verzi, Peri, Plante cu flori, Pomi Fructiferi, Porumb, Rosii, Secară, Sfecla de zahar, Soia, Toate plantele, Trandafiri, Tuia, Tutun, Varza, Vinete, Vita de vie
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)
Îngrășăminte Casa și Grădină, Îngrășăminte Cereale, Îngrășăminte Legume, Îngrășăminte Plante Tehnice, Îngrășăminte Pomi Fructiferi

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?