Previous
Next

SAL-WAX Ca este primul produs utilizat pentru neutralizarea sarurilor toxice din sol, ce mobilizeaza resursele de Calciu si Potasiu din sol si le pune la dispozitia plantelor, fiind utilizat si ca stimulator de crestere a radacinilor tinere, acesta stimuland si absorbtia de apa si a nutrientilor din sol.

67,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Sal-Wax Ca este primul produs utilizat pentru neutralizarea sarurilor toxice din sol, ce mobilizeaza resursele de Calciu si Potasiu din sol si le pune la dispozitia plantelor, fiind un bio-activator radicular de ultima generatie!

Sal-Wax Ca contine 50% acizi organici carboxilici care functioneaza ca neutralizatori ai sarurilor prezente in sol (azotati, sulfati, fosfati, carbonati, cloruri, sodiu, aluminiu, metale grele etc), saruri acumulate prin administrarea repetata si in cantitate mare a diferitelor ingrasaminte cu aplicare la sol sau solubile in apa.

Sal-Wax Ca este un fertilizant profesional de ultima generatie, fara hormoni, iar plantele tratate prezinta reziduuri 0 la orice moment dupa aplicare - poate fi aplicat oricand este nevoie fara conditionarea unui timp de pauza pana la recoltare!!!

Aplicatii:

Rolul Sal-Wax Ca:

  • Neutralizeaza sarurile toxice din sol;

  • Mobilizeaza Calciul si Potasiul blocat in sol;

  • Neutralizeaza metalele toxice (Aluminiu, Sodiu) si elibereaza microelementele blocate de aceste metale: Mangan, Fier, Zinc printr-o reactie de schimb; Sal-Wax se combina cu metalele toxice si pune la dispozitia plantelor microelementele;

  • Actioneaza ca stimulator de crestere a radacinilor tinere (bio-activator radicular de ultima generatie);

  • Stimuleaza absorbtia apei si a nutrientilor din sol si transportul acestora de la radacina catre frunza;

  • Elimina si curata solului de saruri otravitoare;

  • Imbunatateste calitatea solului indepartand pericolul asfixierii radacinilor plantelor;

  • Asigura cresterea numarului de radacini tinere;

  • Trateaza deficientele usoare de Calciu si Potasiu.

Compozitie:

Calciu total solubil in apa (CaO) - 14% w/w
Potasiu total solubil in apa (K2O) - 15% w/w
Azot total solubil in apa (N) - 3% w/w
pH (1/10): 4

Doze si mod de aplicare:

Sal-Wax Ca este un produs creat pentru aplicare la sol pentru toate tipurile de culturi: (legume, arbori, plante ornamentale, citrice, pomi fructiferi etc.)

Prin picurare: 300-500 g/1000m²/saptamana pentru prevenirea aparitiei problemelor de salinitate;

Pentru situatiile in care solul prezinta EC foarte ridicat (in cazurile in care solul este intoxicat de saruri) se recomanda o spalare prin inundare a solului, urmata de o aplicare cu 1-3 kg/1000m² (in functie de gravitatea toxicitatii) de Sal-Wax Ca pentru neutralizarea sarurilor, mobilizarea rezervelor de hrana din sol si stimularea aparitiei de noi radacini.

Pentru a stimula cresterea radacinilor si nutritia calciului aplicati saptamanal 1-2 Kg/Ha pana la un consum anual de 20-30 kg/Ha.

Se aplica prin picurare la inceputul irigarii pentru a se incorpora cat mai bine in sol!

Compatibilitate:

Nu se utilizeaza in amestec cu alte ingrasaminte NPK clasice!!!

Este compatibil cu diversi agronutrienti. Se poate administra impreuna cu Alcaplant si Sprintene cu mentiunea ca Alcaplant se dizolva prima data in bazinul de fertilizare apoi se adauga Sal-Wax Ca si Sprintene.

Pentru prevenirea aparitiei diferitelor probleme legate de aplicarea Alcaplantului, se tine cont de urmatoarele aspecte: sistemul de irigare prin picatura trebuie sa fie tip tub sau tip banda cu duza de picurare, cu debit de min 2L/h, presiune de lucru de min 0,7 atm, iar doza sa fie de 0,5 kg Alcaplant in minim 200 L apa.

Important

Dozele prezentate sunt orientative si depinde de utilizator sa reduca sau sa creasca aceste doze in functie de faza de dezvoltare a culturii si starea ei fiziologica!!!

Îngrășăminte pentru plantaAlte Pomi fructiferi Ardei Cactus Canepa Cartofi Castraveti Ceapa Ciresi Conifere Căpșuni Fasole Floarea Soarelui Gazon Grâu Gutui Hamei Lucernă Mazare Mazariche Mazăre Furajeră Meri Morcov Muscate Ohidee Orez Orhidee Orz Orzoaică Ovăz Pepeni Verzi Peri Plante cu flori Pomi Fructiferi Porumb Rapita pentru ulei Regulatori de creștere Rosii Secară Sfecla de zahar Soia Toate plantele Trandafiri Trifoi Triticale Tuia Tutun Varza Vinete Vita de vie
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)Citrice Îngrășăminte Casa și Grădină Îngrășăminte Cereale Îngrășăminte Legume Îngrășăminte Plante Furajere Îngrășăminte Plante Tehnice Îngrășăminte Pomi Fructiferi

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?