Previous
Next

Îngrășământ organic sub formă de peleți utilizat pentru fertilizări de bază sau culturi ecologice.  Orgevit este sursa optimă de substanțe nutritive și humus, fiind un îngrășământ organic sub formă de granule (4-5mm), de calitate excepțională la un preț accesibil. Provine 100% din substanțe organice de proveniență naturală (pasăre), conținând toate micro- și macroelementele necesare plantelor. 

35,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Îngrășământ organic sub formă de peleți utilizat pentru fertilizări de bază sau culturi ecologice. Orgevit este sursa optimă de substanțe nutritive și humus, fiind un îngrășământ organic sub formă de granule (4-5mm), de calitate excepțională la un preț accesibil. Provine 100% din substanțe organice de proveniență naturală (pasăre), conținând toate micro- și macroelementele necesare plantelor. Îngrășământul conține un mare procent de elemente organice care sunt esențiale pentru păstrarea fertilității solului.

Orgevit se utilizează pentru fertilizarea din domeniul horticol și agricol cu predilecție pentru sere, solarii, câmp liber, livezi, viță de vie, căpșuni etc. Prin substanțele sale ajută la absorbția mai ușoară și graduală a elementelor nutritive din sol, îmbunătățește structura solului, mărește capacitatea de reținere a apei, are pH neutru și nivel de clor scăzut. Orgevit datorită conținutului scăzut de amoniu nu arde rădăcinile plantelor și nu conține elemente minerale. Este 100% natural, tratat termic,  lipsit de semințe de buruieni, liber de boli și dăunători.

AVANTAJE:

- materie organică conținută garantează mărirea conținutului de humus din sol.
- stimulează o activitate microbiană în sol, favorabilă dezvoltării plantelor.
- bună solubilitate în apă ceea ce permite o descompunere ușoară și graduală.
- asigură gradual elementele nutritive necesare creșterii plantelor.
- un conținut bogat de fibre.
- crește rezistența la boli a plantei.
- se poate aplica ușor datorită formei de prezentare (granulare).
- conținutul ridicat de calciu reduce apariția carenței de calciu.

Orgevit se împrăștie mecanic sau manual la suprafața solului după care se încorporează la maxim 15 cm adâncime. Se poate aplica și la plantare dar atunci trebuie îngropat în șanțuri pe lungimea liniei de plantare la 5-10 cm.

Cantitățile necesare depind de tipul de sol și cultură:

- sere/solarii 1,5- 2 t/ha
- legume în câmp 1- 1,5 t/ha
- livezi 2-3 t/ha
- vie 1- 1,5 t/ha
- căpșuni 1-1,5 t/ha
- gazon  1-1,5 t/ha

Ambalaj: 7 kg

conține un mare procent de elemente organice care sunt esențiale pentru păstrarea fertilității solului.

Îngrășăminte pentru plantaAlte Pomi fructiferi Ardei Cactus Canepa Cartofi Castraveti Ceapa Ciresi Conifere Căpșuni Fasole Floarea Soarelui Gazon Grâu Gutui Hamei Lucernă Mazare Mazariche Mazăre Furajeră Meri Morcov Muscate Orez Orhidee Orz Orzoaică Ovăz Pepeni Verzi Peri Plante cu flori Pomi Fructiferi Porumb Rapita pentru ulei Regulatori de creștere Rosii Secară Sfecla de zahar Soia Toate plantele Trandafiri Trifoi Triticale Tuia Tutun Varza Vinete Vita de vie
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)Îngrășăminte Casa și Grădină Îngrășăminte Cereale Îngrășăminte Plante Furajere Îngrășăminte Plante Tehnice Îngrășăminte Pomi Fructiferi

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?