Previous
Next

Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON pentru gazon 1 kg : Se foloseste foarte simplu, prim aplicare directa la sol, avand un efect rapid si de lunga durata asupra gazonului. Combate eficient aproximativ toate tipurile de buruieni specifice gazonului fara prea mult sacrificiu.

23,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Ingrasamant pentru gazon 1 kg  este recomandat tuturor tipurilor gazon. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.

Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON pentru gazon 1 kg : Se foloseste foarte simplu, prim aplicare directa la sol, avand un efect rapid si de lunga durata asupra gazonului. Combate eficient aproximativ toate tipurile de buruieni specifice gazonului fara prea mult sacrificiu.

Beneficii Client: -este un ingrasamant cu actiune rapida -se aplica simplu, fiind 100% dizolvabil in apa -ideal pentru toate tipurile de irigare Avantaje Produs: -asigura o culoare verde saturata (impiedica ingalbenirea) -are un termen de garantie indelungat -este adecvat si pentru regenerarea gazoanelor deteriorate Date tehnice Ingrasamant BIOPON pentru gazon: - greutate: 1 kg

Îngrășăminte pentru plantaGazon
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)Îngrășăminte Casa și Grădină

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?