Previous
Next

YaraTera AMNITRA este un ingrasamant cu azot ridicat, special conceput pentru a fi utilizat in fertigare. De fapt, se caracterizeaza printr-un grad ridicat de solubilitate si o puritate absoluta. Prin urmare, poate fi utilizat in orice tip de sistem de fertigare si pe toate culturile care necesita intrari mari de azot.

Ambalaj: 25kg 

140,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

Credit module tbi bank 3.3.5

35.07 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

YaraTera AMNITRA este un ingrasamant cu azot ridicat, special conceput pentru a fi utilizat in fertigare. De fapt, se caracterizeaza printr-un grad ridicat de solubilitate si o puritate absoluta. Prin urmare, poate fi utilizat in orice tip de sistem de fertigare si pe toate culturile care necesita intrari mari de azot.

YaraTera AMNITRA contine 34,2% jumatate de azot sub forma de nitrat (NO 3 - ) si jumatate sub forma de amoniu (NH 4 +). Solubilitatea ridicata si promptitudinea actiunii, datorita prezentei azotului azot usor asimilabil, il fac un ingrasamant foarte potrivit pentru interventiile de salvare si pentru stimularea cresterii vegetative a culturilor. Ionul de amoniu produce in sol un efect de acidulare care face ca microelementele care sunt insolubilizate sa fie disponibile si mai mult datorita unui pH prea ridicat al solului.

 Ambalaj: 25kg 

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?