Filtrează după:

Pret
lei lei
Brand
mai mult... mai puțin
Pentru planta
mai mult... mai puțin
Domeniu de utilizare
Filtre

Substraturi

Îți punem la dispoziție o selecție de substraturi pentru culturile tale. Substraturile au rolul de a servi anumitor plante sau culturi ca spațiu pentru rădăcini. Se utilizează la creșterea plantelor independent de sol. Substratul furnizează nutrienți plantelor și susțin rădăcinile prin intermediul compușilor organici. Substraturile au o capacitate bună de menținere a apei și nutrienților, pe care le eliberează încet. Astfel, îmbunătățesc semnificativ condițiile de creștere a plantelor.Este important să alegi cele mai potrivite ingrasaminte si substraturi pentru plantele tale, în funcție de tipul de plante sau flori pe care le cultivi. Acest lucru este recomandat, deoarece substraturile pot avea o compoziție diferită și un nivel diferit de pH.
TURBA M-PEAT MPS1 FIN 270L
  • Stoc epuizat

TURBA M-PEAT MPS1 FIN 270L

rating 0 recenzie
Stoc epuizat
Pret 0,00 lei
Datorită conținutului de turbă matură, închisă la culoare, precum și prezenței reduse de praf, asigură o excelentă gestiune a conținutului de apă și aer, favorizează dezvoltarea rapidă a sistemului radicular.

TURBA KLASMANN TS3 FINA, 200 LITRI
  • Stoc epuizat

TURBA KLASMANN TS3 FINA, 200 LITRI

rating 0 recenzie
Stoc epuizat
Pret 0,00 lei
Turba Klasmann TS3 Fine este deja cunoscuta in randul fermierilor si a producatorilor de rasaduri, datorita caracteristicilor deosebite, a granulatiei si a fertilizantilor din ea.Dintre caracteristicile substratului de turba Klasmann TS3 Fine enumeram:  • Granulatie de 0 - 5 mm; (foarte fina - de semanat);

  • Structura: Extrafina;

  • pH: 6;

  • Fertilizant: 1 g/lPerlit horticol Florimo 5L

rating 0 recenzie
Stoc epuizat
Pret 12,00 lei
Este o rocă vulcanică care se află în condiții naturale al cărei șrot și apoi particulele de perlit extins sunt amestecate în sol pentru a oferi un mediu aerisit de pământ de flori și aprovizionarea constantă a solului cu apă. Dezlegarea excelentă a solului, capabil să țină de 20 de ori greutatea sa inițială de apă.
Substrat universal îmbogățit cu îngrășăminte
  • Stoc epuizat

– Prezintă turbă blondă și neagră în amestecurile de substrat;
– pH: 5.5 - 6;
– Există diverse variante de granulație: 

ASIGURĂM LIVRARE ÎN ZONELE LIMITROFE ( BIHOR)!

ÎN RESTUL ȚĂRII LIVRAREA SE FACE LA CANTITĂȚI DE PESTE 24 TONE!

Aveți întrebări?