Previous
Next

Affirm este un insecticid pentru combaterea lepidopterelor din pomicultură, viticultură și legumicultură. Este un produs de origine naturală care aparține grupei chimice avermectine.

152,00 lei
(Pretul include TVA)
Ambalaj 1kg
La comandă

Credit module tbi bank 3.3.5

48.10 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Mod de acțiune:

Affirm actioneaza prin blocarea transmiterii semnalelor nervoase ale insectei, care traversează canalele de clor de la nivelul mușchilor. Insecta își încetează imediat hrănirea, paralizează ireversibil și moare într-un timp relativ scurt. Affirm acționeaza specific asupra lepidopterelor prin contact și ingestie. Produsul are mișcare sistemică locală (translaminara sau penetrantă) la nivelul organelor vegetale tratate, unde intră în interior și formează un rezervor activ de produs care protejează foarte eficient planta împotriva lepidopterelor.

Pregatirea soluției:


Se dizolvă Affirm în 10 l de apă, după care suspensia formată se adauga în rezervorul mașinii de stropit, umplut pe jumătate cu apă curată, după care se completează cu restul de volum de apă, agitându-se continuu până la umplere. Sistemul de agitare se va menține și în timpul aplicării. Pentru a se asigura un efect maxim de combatere se recomandă o acoperire cât mai bună și uniformă a culturilor tratate. Se va evita aplicarea la temperaturile ridicate din timpul zilei, când dăunătorii sunt puțin expusi și fotodegradarea este intensă.

Affirm este prietenos cu albinele însă în cazul familiilor de bondari, este indicat ca tratamentul să se efectueze seara.

Dăunător (Insecticide)Insecticid Fluturele Alb Al Verzei Molia Cojii Molia Solanaceelor Molia Verzei Molia Viței De Vie Omida Fructelor Viermele Mărului
Domeniu de Utilizare (Insecticide)Casa Și Grădină Legume Pomi Fructiferi
Tip (Insecticide)Insecticid Sistemic
Stare (Insecticide)Insecticid Concentrat Emulsionabil (EC)
Ingredient Activ (Insecticide)9.5 g/kg emamectin benzoat
Planta (Insecticide)Insecticid Ardei Insecticid Măr Insecticid Roșii Insecticid Varză Insecticid Vita De Vie

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?