Insecticid Affirm

Insecticid Affirm
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Affirm este un insecticid pentru combaterea lepidopterelor din pomicultură, viticultură și legumicultură. Este un produs de origine naturală care aparține grupei chimice avermectine.


Credit module TBI Bank 3.2.3

49.35 Lei x 4 rate

Mod de acțiune:

Affirm actioneaza prin blocarea transmiterii semnalelor nervoase ale insectei, care traversează canalele de clor de la nivelul mușchilor. Insecta își încetează imediat hrănirea, paralizează ireversibil și moare într-un timp relativ scurt. Affirm acționeaza specific asupra lepidopterelor prin contact și ingestie. Produsul are mișcare sistemică locală (translaminara sau penetrantă) la nivelul organelor vegetale tratate, unde intră în interior și formează un rezervor activ de produs care protejează foarte eficient planta împotriva lepidopterelor.

Pregatirea soluției:


Se dizolvă Affirm în 10 l de apă, după care suspensia formată se adauga în rezervorul mașinii de stropit, umplut pe jumătate cu apă curată, după care se completează cu restul de volum de apă, agitându-se continuu până la umplere. Sistemul de agitare se va menține și în timpul aplicării. Pentru a se asigura un efect maxim de combatere se recomandă o acoperire cât mai bună și uniformă a culturilor tratate. Se va evita aplicarea la temperaturile ridicate din timpul zilei, când dăunătorii sunt puțin expusi și fotodegradarea este intensă.

Affirm este prietenos cu albinele însă în cazul familiilor de bondari, este indicat ca tratamentul să se efectueze seara.

MF.000121
0 Produse

Specificatii produs:

Dăunător (Insecticide)
Insecticid Fluturele Alb Al Verzei
Molia Cojii
Molia Solanaceelor
Molia Verzei
Molia Viței De Vie
Omida Fructelor
Viermele Mărului
Domeniu de Utilizare (Insecticide)
Casa Și Grădină
Legume
Pomi Fructiferi
Tip (Insecticide)
Insecticid Sistemic
Stare (Insecticide)
Insecticid Concentrat Emulsionabil (EC)
Ingredient Activ (Insecticide)
9.5 g/kg emamectin benzoat
Planta (Insecticide)
Insecticid Ardei
Insecticid Măr
Insecticid Roșii
Insecticid Varză
Insecticid Vita De Vie

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?