Previous
Next

Calypso 480 SC este un insecticid cu remarcabile proprietăți sistemice în plante, care acționează asupra insectelor dăunătoare prin contact și ingestie.

699,99 lei
(Pretul include TVA)
Ambalaj 1 litru
Stoc epuizat

Credit module tbi bank 3.3.5

175.36 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Cauți un insecticid sistemic? Cumpără Calypso 480 SC. Calypso 480 SC este un insecticid cu remarcabile proprietăți sistemice în plante, care acționează asupra insectelor dăunătoare prin contact și ingestie.


Cultura/Omologare:

Măr: Viermele merelor (Cydia pomonella), Gargarita florilor de mar (Anthonomus pomorum), Paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus), Afide (Aphis spp., Disaphis spp.), Minatoare (Phyllonorychter blancardella, Leucoptera scitella), Viespi (Hoplocampa minuta).Doza: 0,02% (300 ml insecticid Calypso/ha)

Prun: Paduchele cenusiu (Hyalopterus pruni), Paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus), Viermele prunelor (Cydia funebrana), Viespi (Hoplocampa sp., Eurytoma schreineri). Doza: 0,02% (200 ml insecticid Calypso/ha).

Cires: Paduchele cenusiu (Hyalopterus pruni), Paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus), Viermele prunelor (Cydia funebrana), Viespi (Hoplocampa sp., Eurytoma schreineri). Doza: 0,02% (200 ml insecticid Calypso/ha).

Cartof: Gandacul din Colorado (Leptinotarsa decemlineata), Afide (Aphis sp.). Doza: 80 ml insecticid Calypso/ha.

Porumb: Ratisoara porumbului (Tanymecus dilaticollis). Doza: 90 ml insecticid Calypso/ha.

Arbori: Omizi defoliatoare (Hyphantria cunea, Euproctis chrysorrhoea). Doza: 0,02 %


CALYPSO 480 SC este un insecticid cu remarcabile proprietăți sistemice în plante, care acționează asupra insectelor dăunătoare prin contact și ingestie. Sunt eficacitate excepționale și spectru larg de activitate atât împotriva insectelor care induc și sugerează celulă cât și asupra acelora care alimentează părțile aeriene ale plantei.

Activitatea insecticidului CALYPSO 480 SC asupra insectelor nu este influențată de temperaturile existente în momentul efectuării tratamentului sau de precipitațiile care cad după el.

La cartof: Se efectuează unu sau cel mult două tratamente împotriva gândacului din Colorado și un afidelor. Cultura este protejată pe o perioadă de 25-30 de zile de la efectuarea stropirii.

La cartof pentru însămânță: Se efectuează un singur tratament împotriva gândacului din Colorado și a afidelor.

La pomi fructiferi (măr, prun, cireș): Tratamentele se efectuează la avertizare, în funcție de ciclul biologic al fiecărei insecte. Datorită faptului că insecticidul CALYPSO 480 SC prezintă o selectivitate excepțională față de insectele utile. El poate fi utilizat chiar și în flăcări, fără a distruge insectele polinizatoare cum sunt albinele sau bondarii.


CALYPSO 480 SC se confruntă cu o posibilă realizare a combaterii eficiente și împotriva altor dăunători importanți la vița de vie, rapiță. Față de care există o foarte mare eficacitate biologică, simultan cu protecția de lungă durată a culturi.
Plantele sunt importante pentru toți cei care le îngrijește. Iar pentru a avea rezultatele pe care fiecare dintre noi ni le dorește trebuie să depunem un efort considerabil. Să luăm în calcul cele mai bune soluții fitosanitare.

Dăunător (Insecticide)Insecticid Afide Insecticid Gargarite Insecticid Pentru Gândacul Colorado Insecticid Viespi Minitoare Musca Cireșelor Omizi Defoliatoare Păduchele Cenușiu Păduchele de San Jose Ratisoara Porumbului Viermele Merelor Viermele Prunelor
Domeniu de Utilizare (Insecticide)Cereale Legume Pomi Fructiferi
Tip (Insecticide)Insecticid Sistemic
Ingredient Activ (Insecticide)Tiacloprid
Planta (Insecticide)Insecticid Arbori Insecticid Cartofi Insecticid Cireși Insecticid Măr Insecticid Porumb Insecticid Prun

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?