Previous
Next

Coragen este insecticid cu acțiune sistematic locală și translaminara ce activează receptorii rianodinei, stimulând eliberarea ionilor de Ca++ din depozitele interne ale mușchilor netezi și striați ai insectei, ce determină paralizia muschilor, controlul defectuos al mișcărilor, letargie generală și, în final, moartea dăunătorului.

175,00 lei
(Pretul include TVA)
Ambalaj 100ml
În stoc

Credit module tbi bank 3.3.5

53.86 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Ai nevoie de Insecticid de calitate? Noi îți oferim Insecticidul Coragen de calitate Premium la un preț Extraordinar!
Caracteristici si mod de actiune Coragen:
Coragen este un insecticid cu actiune sistemic locala si translaminara ce activeaza receptorii rianodinei, stimuland eliberarea ionilor de Ca++ din depozitele interne ale muschilor netezi si striati ai insectei, ce determina:

·        paralizia muschilor,

·        controlul defectuos al miscarilor,

·        letargie generala,

·        moartea daunatorului.

Produsul actioneaza prin ingestie si absorbtie cuticulara. Inhibarea hranirii insectei survine rapid, de la cateva minute pana la cateva ore dupa ingerare. Daunatorul afectat de produs devine imobil si dezorientat ceea ce determina caderea lui de pe frunze.

Activitatea ovi-larvicida este determinata de absorbtia produsului prin corion si, ulterior, pe cale orala, larva neonata ingerand corionul in momentul ecloziunii. In acest stadiu, larva ingera o doza suficienta de produs astfel incat sa inceteze rapid hranirea si moare inainte de ecloziune. Moartea larvara survine intr-un interval de timp de 24-60 ore dupa procesul initial de ingerare/absorbtie. Larvele afectate regurgiteaza si pot ramane lipite de frunze una sau mai multe zile fara sa provoace pagube.

Mod de utilizare:

La mar, se utilizeaza in doza de 150 ml/ha pentru combaterea viermelui merelor (Cydia pomonella), omizii marmorate a marului (Phyllonorychter blancardella) si minierului circular al marului (Leucoptera scitella). Tratamentele se pot efectua de la inceputul infloritului pana la intrarea in parga (BBCH 60-78).

La cartof se aplica in doza de 50-62.5 ml/ha pentru combaterea gandacului din Colorado (Leptinotarsadecemlineata). Tratamentele se pot efectua incepand din momentul in care plantele au 10-15 cm inaltime si rozeta de frunze formata (9 frunze) pana la inflorire (BBCH 19-69)

La vita de vie se aplica impotriva moliei vitei de vie (Leobesia botrana) in doza de 150-175 ml/ha in 3 tratamente incepand de la degajarea ciorchinilor si pana la compactarea ciorchinilor (BBCH 15-75).

Produsul protejeaza cultura pentru un interval de pana la 21 zile in functie de momentul aplicarii.

Compatibilitate:

Coragen este compatibil cu majoritatea produselor pentru protectia plantelor.

 

CULTURA

 

COMBATERE

 

DOZA

 

Mar

 

Viermele merelor

 

Omida marmorata

 

Minierul circular al marului

 

150 ml/ha

 

Cartof

 

Gandacul de Colorado

 

50-62,5 ml/ha

 

Vita de vie

 

Molia vitei de vie

 

150-175 ml/ha

 

Prun

 

Viermele prunelor

 

100 ml/ha

 

Tomate

 

Molia tomatelor

 

Omida fructificatiilor

 

175 ml/ha

 

Porumb

 

Sfredelitorul porumbului
175 ml/ha

Dăunător (Insecticide)Insecticid Pentru Gândacul Colorado Minierul Circular Al Marului Molia Viței De Vie Omida Marmorata Sfredelitorul Porumbului Viermele Mărului Viermele Prunelor
Domeniu de Utilizare (Insecticide)Casa Și Grădină Cereale Legume
Tip (Insecticide)Insecticid Sistemic
Ingredient Activ (Insecticide)Clorantraniliprol 200 g/litru
Planta (Insecticide)Insecticid Cartofi Insecticid Măr Insecticid Porumb Insecticid Prun Insecticid Roșii Insecticid Vita De Vie

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?