Insecticid Faster 10 CE

Insecticid Faster 10 CE
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Insecticidul Faster 10 CE are în compoziție cipermetrinul care este un piretroid de sinteză nesistemic, cu acțiune de contact și prin ingestie.

Cauti un insecticid de contact? Cumpară Insecticidul Faster 10 CE. Insecticidul Faster 10 CE are în compoziție cipermetrinul care este un piretroid de sinteză nesistemic, cu acțiune de contact și prin ingestie.

Mod de acțiune:
Cipermetrinul este un piretroid de sinteză nesistemic, cu acțiune de contact și prin ingestie. La doze foarte mici acționează rapid asupra sistemului nervos central și periferic al insectelor. Având un spectru larg de acțiune, în special asupra speciilor de lepidoptere, coleoptere, diptere, hemiptere și altele. Are o acțiune bună reziduală pe plantele tratate, cu efect inhibitor asupra hrănirii insectelor fitofage.

Pentru culturile de câmp (cereale paioase, porumb, soia, rapiță, lucernă) dozele de produs omologate pentru utilizare se aplică, de regula, în 300 litri apă/ha, dar, în funcție de performanța echipamentelor care se folosesc la stropit, se pot aplica cu cantități de apă în limitele de 200-400 litri/ha. La vița de vie, volumele normale de apă/ha pentru aplicarea dozei omologate pot sa fie între 600-1000 l apă/ha, în funcție de plantație și de performanța echipamentelor care se folosesc la stropit.

Modul de aplicare:
Produsul se aplică, cu mijloace de stropit terestre (în paduri putându-se folosi mijloace avio în condițiile reglementate), în conditii de calm atmosferic, pentru evitarea deplasării la distanță  a aerosolilor formați, care pot produce efecte toxice asupra albinelor și peștilor.

Tratamentele se fac la avertizare sau, în lipsa acestora, se fac preventiv. În momentele si în condițiile precizate în tehnologiile de cultură ca fiind specifice apariției/atacului dăunătorilor vizați. După golire, ambalajul se clătește bine (de 3 ori), care se adaugă în rezervorul cu soluția pregătită pentru stropit. Dacă din diferite motive se întrerupe tratamentul. Soluția rămasă poate să fie folosită în continuare și după o zi, cu aceeași eficacitate, numai daca pH-ul apei folosite este neutru spre acid sau daca soluția conține și un fertilizant foliar acid care protejează stabilitatea insecticidului într-o apă cu pH alcalin.


Compatibilitate:
Produsul este compatibil cu fungicidele și insecticidele omologate pentru tratamente în vegetație, cu excepția produselor alcaline.
Substanța activă: cipermetrin 100 g/l;
Formulare: concentrat emulsionabil (CE).

MF.000019
11 Produse

Specificatii produs:

Dăunător (Insecticide)
Gândacul Ovăzului, Insecticid Buha Verzei, Insecticid Pentru Trips, Insecticid Plosnita Cerealelor, Insecticid Viespi, Lăcuste şi Cosaşi, Minierul Marmorat, Molia Strugurilor, Omida Păroară a Dudului, Păduchele Cenușiu, Păduchele Verde, Viermele Vestic Al Porumbului
Domeniu de Utilizare (Insecticide)
Cereale, Legume, Plante Tehnice, Pomi Fructiferi
Tip (Insecticide)
Insecticid De Contact
Stare (Insecticide)
Insecticid Concentrat Emulsionabil (EC)
Ingredient Activ (Insecticide)
Cipermetin

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?