Insecticid Fendona 15SC

  • Stoc epuizat
    Insecticid Fendona 15SC
Insecticid Fendona 15SC
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
PLATĂ ÎN RATE

FENDONA15 SC conţine:15 gr/l alfa-cipermetrin. Insecticid pentru combaterea insectelor zburatoare (inclusiv tantari adulti) si taratoare.


Credit module TBI Bank 3.2.3

42.34 Lei x 4 rate

Insecticid Fendona 15 SC

FENDONA15 SC conţine:15 gr/l alfa-cipermetrin. Insecticid pentru combaterea insectelor zburatoare (inclusiv tantari adulti) si taratoare.

PROPRIETATI FIZICO CHIMICE:


FENDONA 15 SC se prezinta sub forma de suspensie concentrata.

MOD DE ACTIUNE:

FENDONA 15 SC combate insectele prin actiune de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa, alfa-cipermetrin, formeaza particule care se lipesc de corpul gandacilor, furnicilor, puricilor si a altor daunatori. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute. Cand insecta incearca sa inlature aceste particule, vine de fapt in contact cu si mai multa substanta urgentand procesul de absorbtie.Poate provoca efectul de “soc” in mai putin de 30 minute dupa care moartea insectelor survine in decurs de 24 ore.

SPECTRUL DE ACTIVITATE SI MODALITATE DE FOLOSIRE:

FENDONA 15 SC este recomandat pentru combaterea mustelor, gandacilor de bucatarie, tantarilor, puricilor, plosnitelor si altor insecte din domeniul igienei publice. Solutia se aplica prin stropire in benzi cu o latime de 35 cm, pentru combaterea gandacilor de bucatarie sau pe toata suprafata pentru dezinsectia spatiilor de depozitare, sau se respecta indicatiile tehnice specifice pentru insecta pe care dorim sa o combatem. Cu 1 litru de solutie de lucru se pot trata aproximativ 20 metri patrati. Produsul se aplica prin pulverizare pe suprafetele infestate astfel:

– infestare slaba: 25 ml produs/5 l apa, cu o rata de aplicare de 1 l solutie de lucru/20 mp;

– infestare puternica sau tratament initial: 150 ml produs/5 l apa, cu o rata de aplicare de 1 l solutie de lucru/20 mp;

– tratament de intretinere: 100 ml produs/5 l apa, cu o rata de aplicare de 1 l solutie/20 mp.

TEHNICA DE APLICARE:

Se pot folosi la aplicare aparate de stropire purtate (de spate) sau alte echipamente conventionale.

 

Scapa

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?