Insecticid Force 1,5 G

Insecticid Force 1,5 G
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Force 1,5 G este o formulă insecticidă de granule, pentru aplicare la sol. Prin acțiunea unică de vaporizare, Forța 1,5 G pătrunde în sol, distrugând dăunătorii.

Ai probleme cu Viermele vestic al rădăcinilor de porumb? Folosește Insecticidul Force 1,5 G.Force 1,5 G este o formulă insecticidă de granule, pentru aplicare la sol. Prin acțiunea unică de vaporizare, Forța 1,5 G pătrunde în sol, distrugând dăunătorii.

Force 1,5 G este o formulă insecticidă de granule, pentru aplicare la sol. Prin acțiunea unică de vaporizare, Forța 1,5 G pătrunde în sol, distrugând dăunătorii. Efectul puternic repulsiv oferă plantelor o protecție de lungă durată.
Omoară insectele prin acțiune de vapori, stomacală și de contact și nu este sistematică în interiorul plantei.De asemenea, oferă șoc rapid și control de lungă durată. Proprietățile antigirne și repelente extind efectul biologic împotriva unor dăunători. Prin acțiunea unică de vaporizare, forța 1,5G pătrunde în sol și cuticula străpunge insectei, distrugând legăturile nervoase, cauzând încetarea hrănirii și implicit moartea. Efectul puternic repulsiv asigură protecția de lungă durată a plantelor tinere. Teflutrinul nu acționează sistematic în plante și nu este mobil în sol.

Recomandari de utilizare:

 

Cultura

 

Spectru de combatere
Doza
Epoca de aplicare

 

Porumb

 

Viermele vestic al rădăcinilor de porumb (Diabrotica virgifera virgifera )

 

15 kg/ha

 

Se aplică pe rând odată cu semănatul culturii de porumb, în condiții de infestare moderată, respectiv în primul an de monocultura a porumbului.
Recomandari de aplicare : se aplica pe rand, odata cu semanatul, utilizand echipamentele speciale (granulo-aplicatoare) montate pe semanatoare, in conditii de infestare, in special in monocultura.
Compozitie: 1,5% teflutrin;
Formulare: granule;
Mod de actiune: contact.

MF.000059

Specificatii produs:

Dăunător (Insecticide)
Viermele Vestic Al Porumbului
Domeniu de Utilizare (Insecticide)
Cereale
Tip (Insecticide)
Insecticid De Contact
Stare (Insecticide)
Granule (SG)
Ingredient Activ (Insecticide)
Teflutrin
Planta (Insecticide)
Insecticid Porumb

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?