Insecticid Foval CE, 200 ML

Insecticid Foval CE, 200 ML
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Insecticid Foval MZ - 200 mL insecticid pentru controlul insectelor daunatoare:

Substanta activa: 9.2% Cipermetrin,11.5% Piperonilbutoxid,2.3% Tetrametrin;

Daunatori vizati: Furnici, Gandaci, Muste, Paianjeni, Purici, Tantari.

Insecticid Foval MZ - 200 mL insecticid pentru controlul insectelor daunatoare:

Substanta activa: 9.2% Cipermetrin,11.5% Piperonilbutoxid,2.3% Tetrametrin;

Daunatori vizati: Furnici, Gandaci, Muste, Paianjeni, Purici, Tantari.

Insecticid Foval CE este un insecticid cu actiune eficienta in special daca este folosit pe suprafete neabsorbante contra insectelor zburatoare (muste, musculite, tantari, etc. )  si taratoare (furnici).  Actiunea sa este foarte redusa daca se aplica pe suprafete nelucioase (plafoane, ziduri interioare si exterioare). Este indicat in mod special pentru dezinfestarea spatiilor publice, hoteluri, scoli, magazine, depozite, industrie alimentara, utilaje industriale, grajduri, etc.

Utilizarea insecticidului Foval CE:


Se foloseste in doze de 2-4% (20-40 ml intr-un litru de apa) in functie de gradul de infestare si de tipul de insecte (impotriva taratoarelor se recomanda folosirea unei concentratii mai mari). Odata diluata in apa se va pulveriza folosindu-se pulverizatoare manuale sau mecanice. Impotriva insectelor taratoare se recomanda 1 litru de solutie la fiecare 1000mp. Clasificare: Xi (Iritant); N (Periculos pentru mediu)

Caracteristici:


Foval CE este un insecticid cu actiune eficienta, in special daca este folosit pe suprafete neabsorbante, contra insectelor zburatoare (muste, musculite, tantari etc.) si taratoare (furnici). Actiunea sa este foarte redusa daca se aplica pe suprafete nelucioase (plafoane, ziduri interioare si exterioare). Este indicat in mod special pentru dezinsectia spatiilor publice, hoteluri, scoli, magazii, depozite, in spatiile de alimentatie publica, utilaje industriale si agricole, grajduri, etc. Combate: tantarii, tantarii-tigru, mustele Utilizare / Doze: Se aplica in doze de 2-4% (20-40 mL. intr-un litru de apa), in functie de gradul de infestare si de tipul de insecte (impotriva taratoarelor se recomanda folosirea unei concentratii mai mari). Odata diluat in apa, se va pulveriza folosindu-se pulverizatoare manuale sau mecanice. Perioada de utilizare: lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie.

Kollant
MF.003714
59 Produse

Specificatii produs:

Dăunător (Insecticide)
Insecticid Furnici, Insecticid Gândaci De Bucătărie, Insecticid Muște, Insecticid Paianjeni, Insecticid Purici, Insecticid Țânțari
Domeniu de Utilizare (Insecticide)
Casa Și Grădină
Tip (Insecticide)
Insecticid De Contact, Insecticid Sistemic
Stare (Insecticide)
Pulbere
Ingredient Activ (Insecticide)
Cipermetin, Piperonilbutoxid, Tetrametrin
Recomand!
rating 3
2020-07-30
Olteanu Daniel
Recomand!

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?