Previous
Next

Insecticid Foval MZ - 200 mL insecticid pentru controlul insectelor daunatoare:

Substanta activa: 9.2% Cipermetrin,11.5% Piperonilbutoxid,2.3% Tetrametrin;

Daunatori vizati: Furnici, Gandaci, Muste, Paianjeni, Purici, Tantari.

61,00 lei
54,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Insecticid Foval MZ - 200 mL insecticid pentru controlul insectelor daunatoare:

Substanta activa: 9.2% Cipermetrin,11.5% Piperonilbutoxid,2.3% Tetrametrin;

Daunatori vizati: Furnici, Gandaci, Muste, Paianjeni, Purici, Tantari.

Insecticid Foval CE este un insecticid cu actiune eficienta in special daca este folosit pe suprafete neabsorbante contra insectelor zburatoare (muste, musculite, tantari, etc. )  si taratoare (furnici).  Actiunea sa este foarte redusa daca se aplica pe suprafete nelucioase (plafoane, ziduri interioare si exterioare). Este indicat in mod special pentru dezinfestarea spatiilor publice, hoteluri, scoli, magazine, depozite, industrie alimentara, utilaje industriale, grajduri, etc.

Utilizarea insecticidului Foval CE:


Se foloseste in doze de 2-4% (20-40 ml intr-un litru de apa) in functie de gradul de infestare si de tipul de insecte (impotriva taratoarelor se recomanda folosirea unei concentratii mai mari). Odata diluata in apa se va pulveriza folosindu-se pulverizatoare manuale sau mecanice. Impotriva insectelor taratoare se recomanda 1 litru de solutie la fiecare 1000mp. Clasificare: Xi (Iritant); N (Periculos pentru mediu)

Caracteristici:


Foval CE este un insecticid cu actiune eficienta, in special daca este folosit pe suprafete neabsorbante, contra insectelor zburatoare (muste, musculite, tantari etc.) si taratoare (furnici). Actiunea sa este foarte redusa daca se aplica pe suprafete nelucioase (plafoane, ziduri interioare si exterioare). Este indicat in mod special pentru dezinsectia spatiilor publice, hoteluri, scoli, magazii, depozite, in spatiile de alimentatie publica, utilaje industriale si agricole, grajduri, etc. Combate: tantarii, tantarii-tigru, mustele Utilizare / Doze: Se aplica in doze de 2-4% (20-40 mL. intr-un litru de apa), in functie de gradul de infestare si de tipul de insecte (impotriva taratoarelor se recomanda folosirea unei concentratii mai mari). Odata diluat in apa, se va pulveriza folosindu-se pulverizatoare manuale sau mecanice. Perioada de utilizare: lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie.

Dăunător (Insecticide)Insecticid Furnici Insecticid Gândaci De Bucătărie Insecticid Muște Insecticid Paianjeni Insecticid Purici Insecticid Țânțari
Domeniu de Utilizare (Insecticide)Casa Și Grădină
Tip (Insecticide)Insecticid De Contact Insecticid Sistemic
Stare (Insecticide)Pulbere
Ingredient Activ (Insecticide)Cipermetin Piperonilbutoxid Tetrametrin

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?