Previous
Next

K-Othrine EC 84 este un insecticid concentrat piretroid ce are in compozitia sa trei substante active(doi piretroizi sintetici si un agent sinergic) avand astfel actiune tripla si oferind prin prisma compozitiei unice un efect imediat de soc si knock-down instantaneu cat si o actiune reziduala indelungata in cazul tratamentelor aplicate in mediu intern.

Cele trei substante active din compozitia sa sunt: delthamethrin 7 g/l(0,7%), esbiotrin 7 g/l(0,7%) si piperonil butoxid 70 g/l(7%).

49,00 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Insecticid K-Othrine EC 84, 100 ml

K-Othrine EC 84 este un insecticid concentrat piretroid ce are in compozitia sa trei substante active(doi piretroizi sintetici si un agent sinergic)  avand astfel actiune tripla si oferind prin prisma compozitiei unice un efect imediat de soc si knock-down instantaneu cat si o actiune reziduala indelungata in cazul tratamentelor aplicate in mediu intern.

Cele trei substante active din compozitia sa sunt: delthamethrin 7 g/l(0,7%), esbiotrin 7 g/l(0,7%) si piperonil butoxid 70 g/l(7%)

Mod de actiune:

Substanta activa esbiotrin din compozitia sa este cea care confera insecticidului efectul de soc urmat imediat de un knock-down instantaneu. Deltamethrin-ul din compozitia sa este fotostabil si asigura o activitate de anihiliare si control a daunatorilor pentru un interval mare de timp si asigura, in acelasi timp, o activitate reziduala buna.

Piperonil butoxid-ul imbunatateste actiunea biocida de contact, protejeaza ingredientele active atat impotriva degradarii enzimatice si ajuta totdata si piretroizii sa patrunda in corpul insectei.

K-Othrine EC 84 este caracterizat de efectul sau imediat rapid si letal combinat cu o activitate reziduala indelungata(pentru aplicarile in interior). Acesta ofera , de asemenea, un efect puternic de "flush-out", de "extragere" a daunatorilor din ascunzisuri, prin urmare, este recomandat pentru controlul atat al insectelor zburatoare cat si taratoare.

Datorita compozitiei sale speciale, K-Othrine EC 84 are si un efect repelent, indepartand(dar si tinand la departare) insectele de suprafetele tratate si este foarte eficient impotriva insectelor daunatoare rezistente la ingredientul comun activ sau formulele piretroide nesingerizate.

Daunatori vizati

*tantari

*muste

*gandaci de bucatarie

*gandaci de canalizare

*molii

*purici

*alte insecte zburatoare si taratoare

Mod de utilizare

Timpul de actiune al insectidului-intre 30 minute si 24h.

Produsul poate fi utilizat pentru dezinsectiile urbane de exterior, fie prin aplicare ULV, ceata calda sau rece si atomizoare, in zone urbane locuite, parcuri, curti, gradini alte zone rezidentiale sau comerciale, in areale industriale sau ferme de animale sau pasari.

Aplicarea in interior trebuie sa tina cont de caracterul iritant al produsului, drept pentru care neaccesarea spatiului tratat pentru 24-72 ore si obligativitatea aerisirii naturale, inainte de redarea in folosinta a spatiului timp de 6-8 ore sunt conditii absolut obligatorii si esentiale in obtinerea de rezultate superioare in tratamente.

Metoda de aplicare 

Concentratia solutiei de lucru 

Doza de aplicare

Pulverizare la rece si ULV 

1 l produs în 6 l solvent (ulei vegetal, ulei mineral, apa)

0.5-5 l amestec (solutie de lucru, echivalent cu 1 g deltamethrin) la 10.000 m2

Pulverizare termica 

1 l produs în 69 l motorina sau kerosen

1 l amestec (solutie de lucru) la 10.000 m2

Pulverizare cu pompe de joasa presiune sau atomizoare, in interior si in exterior

Tantari si alte insecte zburatoare

1-1.5% (1-1.5 l in 100 l apa)

10 l amestec (solutie de lucru) la 5.00 –10.000 m2

Muste, gandaci si alte insecte taratoare

1-2% (150-200 ml produs în 10 l apa)

1l amestec la 10 m2

Pulverizare traditionala

Tantari si alte insecte zburatoare

1-1.5% (1-1.5 l produs în 100 l apa)

10 l amestec la 5.000–10.000 m2

Muste, gandaci si alte insecte taratoare

1-2% (150-200 ml produs în 10 l apa)

1 l solutie la 10 m2

Dăunător (Insecticide)Insecticid Gândaci De Bucătărie Insecticid Gândaci De Canalizare Insecticid Muște Insecticid Purici Insecticid Țânțari Molii
Domeniu de Utilizare (Insecticide)Casa Și Grădină
Tip (Insecticide)Insecticid De Contact
Stare (Insecticide)Insecticid Suspensie Concentrată (SC)
Ingredient Activ (Insecticide)Deltametrin

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?