Insecticid Mospilan 20 SG

Insecticid Mospilan 20 SG
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Insecticid Mospilan 20 SG Insecticid Mospilan 20 SG

Mospilan 20 SG este un sistem insecticid din grupa produselor neonicotinoidice, cu un spectru larg de combatere.

Ai nevoie de Insecticid de calitate? Noi îți oferim Insecticidul Mospilan 20 SG de calitate Premium la un preț Extraordinar!


Substanța activă: acetamiprid 20%

Caracteristici: Mospilan 20 SG este un sistem insecticid din grupa produselor neonicotinoidice, cu un spectru larg de combatere.

Mod de acțiune: Mospilan 20 SG este un insecticid de ultimă generație cu sistematică și translaminară acțiune cu mod unic de acțiune. Combaterea unui spectru larg de insecte dăunătoare din legumicultură, pomicultură, viticultură și cultura mare.

Mod de acțiune:
 Mospilan 20 SG prezintă o acțiune rapidă asupra tuturor stadiilor de dezvoltare a insectelor (ouă, larve, adulți). Eficacitatea produsului durează 3 săptămâni și nu este influențată de temperaturile ridicate. Doza de utilizare la hectar este redusă. Pentru atingerea unei eficacități maxime a tratamentului, se recomandă utilizarea unor cantități adecvate de soluții la unitatea de suprafață și o bună reglare a aparatelor de stropit.

Timp de pauza: De la efectuarea ultimului tratament pana la recoltare trebuie sa treaca 3 zile la ardei si castraveți, 7 zile la cartof și varză, 14 zile la ceapă, măr și păr.

Plante tratate: Cartof, Tomate, Castraveți, Ardei, Varză, Ceapă, Garoafe, Trandafiri, Crizanteme, Tutun, Măr, Păr, Vița de vie.

Insecte combatute: Gândacul de Colorado, Afide, Tripsul californian, Musculița albă de seră, Păduchele castraveților, Omida fructelor. Păduchele verde, Buha verde, Păduchele crizantemelor, Omida miniera, Păduchele lânos.

MF.001741
-22 Produse

Specificatii produs:

Dăunător (Insecticide)
Insecticid Afide, Insecticid Buha Verzei, Insecticid Musculița Alba, Insecticid Pentru Gândacul Colorado, Insecticid Pentru Trips, Omida Fructelor, Omida Minieră, Păduchele Castraveților, Păduchele lanos, Păduchele Verde
Domeniu de Utilizare (Insecticide)
Casa Și Grădină, Legume, Pomi Fructiferi
Tip (Insecticide)
Insecticid Sistemic
Stare (Insecticide)
Granule (SG)
Ingredient Activ (Insecticide)
Acetamiprid 20%
Planta (Insecticide)
Garoafe, Insecticid Ardei, Insecticid Cartofi, Insecticid Castraveți, Insecticid Canepa, Insecticid Crizanteme, Insecticid Măr, Insecticid Păr, Insecticid Roșii, Insecticid Trandafiri, Insecticid Tutun, Insecticid Varză, Insecticid Vita De Vie
Singurul eficient pentru paduchii verzi ai trandafirilor!
rating 3
2021-09-17
Oana Ionescu
Singurul eficient pentru paduchii verzi ai trandafirilor!

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?