Previous
Next

Mospilan 20 SG este un sistem insecticid din grupa produselor neonicotinoidice, cu un spectru larg de combatere.

68,00 lei
(Pretul include TVA)
Ambalaj 100g
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Ai nevoie de Insecticid de calitate? Noi îți oferim Insecticidul Mospilan 20 SG de calitate Premium la un preț Extraordinar!


Substanța activă: acetamiprid 20%

Caracteristici: Mospilan 20 SG este un sistem insecticid din grupa produselor neonicotinoidice, cu un spectru larg de combatere.

Mod de acțiune: Mospilan 20 SG este un insecticid de ultimă generație cu sistematică și translaminară acțiune cu mod unic de acțiune. Combaterea unui spectru larg de insecte dăunătoare din legumicultură, pomicultură, viticultură și cultura mare.

Mod de acțiune:
 Mospilan 20 SG prezintă o acțiune rapidă asupra tuturor stadiilor de dezvoltare a insectelor (ouă, larve, adulți). Eficacitatea produsului durează 3 săptămâni și nu este influențată de temperaturile ridicate. Doza de utilizare la hectar este redusă. Pentru atingerea unei eficacități maxime a tratamentului, se recomandă utilizarea unor cantități adecvate de soluții la unitatea de suprafață și o bună reglare a aparatelor de stropit.

Timp de pauza: De la efectuarea ultimului tratament pana la recoltare trebuie sa treaca 3 zile la ardei si castraveți, 7 zile la cartof și varză, 14 zile la ceapă, măr și păr.

Plante tratate: Cartof, Tomate, Castraveți, Ardei, Varză, Ceapă, Garoafe, Trandafiri, Crizanteme, Tutun, Măr, Păr, Vița de vie.

Insecte combatute: Gândacul de Colorado, Afide, Tripsul californian, Musculița albă de seră, Păduchele castraveților, Omida fructelor. Păduchele verde, Buha verde, Păduchele crizantemelor, Omida miniera, Păduchele lânos.

Dăunător (Insecticide)Insecticid Afide Insecticid Buha Verzei Insecticid Musculița Alba Insecticid Pentru Gândacul Colorado Insecticid Pentru Trips Omida Fructelor Omida Minieră Păduchele Castraveților Păduchele Verde Păduchele lanos
Domeniu de Utilizare (Insecticide)Casa Și Grădină Legume Pomi Fructiferi
Tip (Insecticide)Insecticid Sistemic
Stare (Insecticide)Granule (SG)
Ingredient Activ (Insecticide)Acetamiprid 20%
Planta (Insecticide)Garoafe Insecticid Ardei Insecticid Canepa Insecticid Cartofi Insecticid Castraveți Insecticid Crizanteme Insecticid Măr Insecticid Păr Insecticid Roșii Insecticid Trandafiri Insecticid Tutun Insecticid Varză Insecticid Vita De Vie

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?