Previous
Next

Insecticid Proteus 110 OD 500ml

Categorie Insecticide

Proteus OD 110 are acțiuni multiple: sistemică, de contact și de șoc.

90,00 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat
Inchide
 • Avantaje

  +
  • — Garantia unui produs original
  • — Notificare SMS
  • — Drept de retur 14 zile
  • — Depozit controlat termic
 • Plata

  +
  • — Plata la curier in momentul livrarii
  • — Plata cu cardul Online
  • — Plata prin tranfer bancar
 • Livrare

  +
  • — Livram oriunde in Romania la 29 RON
  • — Livrare gratuita peste 800 de RON
 • Parteneriat

  +

Informatii

Cauți un insecticid sistemică sau de contact?Comandă acum Proteus OD 110.Proteus OD 110 sunt acțiuni multiple: sistemică, de contact și de șoc.
Substanță activă: tiacloprid 100 g / l + deltametrin 10 g / l;

Formulare: OD (dispersie în ulei).

Insecticid sistemic și de contact pentru combaterea dăunătorilor la grâu, cartof, măr, sfeclă de zahăr și rapiță.

Mod de acțiune:
Proteus OD 110 sunt acțiuni multiple: sistemică, de contact și de șoc. La aproximativ o oră după efectuarea tratamentului, tiaclopridul patrunde în plante și este distribuit spre vârfurile de creștere, iar deltametrin rămâne pe suprafața organelor tratate. Tiaclopridul acționează asupra sistemului nervos al insectelor, blocând desfășurarea activităților vitale.Deltametrinul acționează de asemenea la nivelul sistemului nervos al insectelor, având totodată efect repulsiv și inhibitor al nutriției asupra insectelor.Ambele componente acționează prin contact și ingerare asupra dăunătorilor care învepă sau rod părțile vegetative ale plantelor. Mecanismul complex de acțiune conferă un spectru larg de activitate și permite combaterea incluzând o formă rezistentă la insecticid din alte grupuri chimice.

Mod de utilizare:
Grâu: se utilizează la doza de 0,4 l / ha pentru combaterea siguranței și a eficienței ploșniței cerealelor. Tratamentul se efectuează la avertizare, în funcție de ciclul biologic al insectei. Proteus este de asemenea o eficacitate foarte bună în combaterea gândacului baloanelor, afidelor, tripsilor și cicadelor.

Cartof de semințe și consum: se utilizează la doza de 0,4 l / ha pentru combaterea gândacului din Colorado (Leptinotarsa ​​decemlineata) și a afidelor (Aphis spp.). Se efectuează 1-2 tratamente atunci când larvele sunt de vârstă 1-2 și dăunătorul este mai sensibil la tratament. Cantitatea de soluție: 300-400 l / ha.

Măr: se utilizează la doza de 0,05% (0,75 l/ha) pentru combaterea viermelui merelor (Cydia pomonella). Tratamentele se efectuează la avertizare, câte un tratament pe generație. Cantitatea de soluție necesară este de 1000-1500 l/ha în funcție de tipul plantației și dimensiunea pomilor. Perioada de protecție este de 14 zile. Are un bun efect si asupra altor dăunători, nemaifiind necesară adaugarea altor insecticide pentru complexare.

Sfecla de zahăr: se utilizează la doza de 0,4 l/ha în combaterea pe vegetație a atacului gărgăritei sfeclei (Bothynoderes punctiventris), rățișoarei porumbului (Tanymecus spp.) si puricelui sfeclei (Chaectocnema tibialis). Tratamentul este complementar tratamentului seminței.

Rapiță: se utilizează la doza de 0,6 l / ha pentru combaterea gândacului lucios (Meligethes aeneus) și la 0,35 l / ha pentru combaterea viespei rapiței (Athalia rosae). Se pot efectua 1-2 tratamente la avertizare, cu o cantitate de soluție de 200-400 l / ha.
La prepararea soluției, flacoanele se agită bine înainte de golirea în rezervorul instalației de stropit.

Specificatii

Dăunător (Insecticide)Gândacul Lucios Insecticid Pentru Gândacul Colorado Insecticid Plosnita Cerealelor Viermele Merelor
Domeniu de Utilizare (Insecticide)Cereale Legume Plante Furajere Pomi Fructiferi
Tip (Insecticide)Insecticid Sistemic
Stare (Insecticide)Insecticid Lichid
Planta (Insecticide)Grau Insecticid Cartofi Insecticid Măr Insecticid Sfeclă De Zahăr Rapita de toamna

Review-uri All reviews

Te-ar putea interesa și...

Aveți întrebări?