Previous
Next


Solfac Combi NF este un insecticid piretroid concentrat de contact. Amestecul unic al substantelor active ofera un efect de soc si knock-down instant, urmat de o activitate reziduala de lunga durata, de pana la 90 de zile.

330,00 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

Credit module tbi bank 3.3.5

82.67 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Insecticid SOLFAC COMBI NF - 1 Litru

Solfac Combi NF este un insecticid piretroid concentrat de contact. Amestecul unic al substantelor active ofera un efect de soc si knock-down instant, urmat de o activitate reziduala de lunga durata, de pana la 90 de zile.

Substante active

• Deltamethrin 10 g/l (1%)

• Esbiotrin 20 g/l (2%)

• Piperonil butoxid 50 g/l (5%)

Avantaje insecticid SOLFAC COMBI NF

• Insecticid piretroid cu 3 substante active, cu o eficacitate deosebita impotriva tuturor artropodelor, indiferent daca sunt insecte, centipede, milipede sau arahnide si acarieni.

• Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil.

• Rezultate foarte bune in protectia locuintei si spatiilor verzi impotriva tantarilor si altor insecte generatoare de disconfort, mai ales daca este aplicat pe vegetatie, cu echipamente profesionale de dezinsectie, in curte si pe peretii exteriori ai locuintelor.

 Se foloseste la : 

• Spatii individuale de locuit (apartamente, vile, case de vacanta, etc) - in interior si exterior

• Spatii de depozitare, indiferent de materialele sau alimentele depozitate

• Mijloace de transport, echipamente industriale, containere de transport marfuri

• In fermele de animale si pasari, in combinatie cu Quick Bayt 2Extra WG10 si in rotatie recomandata cu K-Ohrine PARTIX pentru combaterea integrata si totala a daunatorilor specifici.

Modul de actiune:
Solfac Combi NF este un insecticid formulat in suspensie concentrata (SC) cu un continut puternic de 2 piretroizi si un agent sinergic, piperonil butoxid.

Substana activa, Esbiotrin, este responsabila pentru efectul de soc urmat de un knock-down consistent. Concomitent, Deltamethrin prezinta un grad ridicat de fotostabilitate, proprietate ce garanteaza efecte de anihilare si control pentru o lunga durata de timp, oferind si un nivel inalt de activitate reziduala.

PBO (piperonil butoxid) in combinatie cu cele 2 substante piretroide garanteaza si imbunatateste activitatea biocida, crescand in acelasi timp permeabilitatea stratului de chitina pentru deltamethrin si esbiotrin, oferind in interiorul organismului daunatorului protectie impotriva degradarii enzimatice.

Solfac Combi NF este caracterizat in principal de efectul sau biocid rapid si letal cu o activitate reziduala de pana la 90 de zile. Totodata, acesta este sigur datorita lipsei solventilor, avand un miros insesizabil.

Aditional, prezinta si un efect secundar de flush-out. Practic, acest efect atrage daunatorii si insectele vizate din locurile in care se ascund, facand insecticidul ideal impotriva insectelor taratoare si zburatoare.

Efectul de triplu impact al amestecului asigura activitate biocida si impotriva insectelor ce prezinta, in mod normal, rezistenta la susbtanele active utilizate individual. Prin sumarea modalitatilor de actiune, Solfac Combi NF ofera si un efect repelent, indepartand daunatorii si tinandu-i la distanta.

Mod de utilizare:

Doze de aplicare recomandate si indicatii de utilizare: 37,5 - 50 ml in 4-5 litri apa pentru cca. 100 m²

Indiferent de modul de aplicare al Solfac Combi NF este foarte important sa respecte masurile de siguranta la aplicare. Astfel, in cazul aplicarilor la interior, atat pentru siguranta locuitorilor cat si pentru eficienta tratamentului, este obligatoriu ca spatiul tratat sa nu fie accesat timp de 24-48 de ore, iar cu 6-8 ore inainte de finalizarea intervalului de restrictie, spatiul tratat sa fie aerisit in mod natural.


Este puternic recomandata purtarea de echipamente de protectie la efectuarea oricarui fel de tratament biocid, precum: combinezon, masca cu filtru pentru gaze si particule organice, ochelari si manusi.

Produsul poate fi aplicat in zone urbane locuite (locuinte rezidentiale, centre comerciale, scoli, gradinite, spitale), areale industriale (industria alimentara, depozite) sau ferme de animale si pasari.

Pentru tratamentele de dezinsectie, insecticidul poate fi aplicat cu succes prin multiple metode, in functie de locatie, gradului de infestare, sprafata sau volumul de insecticid necesar:

• Pulverizare cu generatoare ULV de ceata rece;

• Pulverizare reziduala cu pompe de joasa presiune sau atomizoare;

• Pulverizare traditionala;

La interior poate fi aplicat cu ajutorul pompei reziduale (vermorel) de presiune joasa (< 2 atm) cat si la presiune inalta cu ajutorul pulverizatoarelor electrice. Pentru tratamentele aplicate cu ajutorul nebulizatoarelor sau a atomizoarelor, se recomanda utilizarea unor duze mai mari, pentru evitarea infundarii aparatului.

Domeniu de utilizare:
Fabrica alimentara

Scoala

Hotel

Depozit

Casa

Restaurant

Spital

Parc

Bloc

Gradinita

Pod

Zone publice

Aliniamente stradale

Garaj

Spectru daunatori

Tantarul-tigru asiatic

Muste

Tantari

Gandaci de bucatarie

Gandacul german

Gandacul de bucatarie oriental

Musca de casa

Dăunător (Insecticide)Insecticid Muște Insecticid Țânțari
Domeniu de Utilizare (Insecticide)Casa Și Grădină

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?