Previous
Next

Insecticid extrem de versatil, ce actioneaza prin contact si ingestie, avand drept substanta activa un piretroid sintetic.

5,00 lei
(Pretul include TVA)
Ambalaj 5ml
Stoc epuizat

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Insecticid extrem de versatil, ce actioneaza prin contact si ingestie, avand drept substanta activa un piretroid sintetic. Este conditionat sub forma de macro-emulsie in dispersie apoasa, fapt ce-i confera eficacitate sporita, usurinta in formarea amestecului de lucru si rezidualitate ridicata in conditii de siguranta pentru aplicator. Este biodegradabil, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil.


Manifesta o eficacitate deosebita impotriva tuturor artropodelor, indiferent daca sunt insecte, centripede, milipede sau arahnide, fiind indicat pentru combaterea lor in orice mediu, industrial, casnic sau public. Nu are efecte negative, daca este aplicat conform indicatiilor de pe eticheta, asupra plantelor, albinelor sau a altor vietuitoare non-vizate.

Aplicarea se face rezidual cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie, fiind posibila aplicaea acestuia si la interior si la exterior: in interior se va insista cu precadere pe locurile unde daunatorii se ascund sau se odihnesc(crapaturi, grinzi, tocurile usilor si ferestrelor), iar la exterior se va pulveriza la baza incintelor ce se doresc a fi protejate, pe peretii exteriori, dar si pe vegetatia existenta pe o raza de 20-50m.

Are o remanenta de 6 pana la 8 saptamani, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia.

Daunatori vizati:
 capuse, plosnite, purici, furnici, omizi, daunatori specifici fermelor de animale si pasari, gandaci

Mod de aplicare: Se recomanda o doza de 40-60 ml de produs diluat in 5 litri de apa. Norma de consum este de 5 litri solutie de lucru/100mp.

Dăunător (Insecticide)Insecticid Căpușe Insecticid Furnici Insecticid Gândaci De Bucătărie Insecticid Gândaci De Canalizare Insecticid Pentru Omizi Insecticid Plosnite
Domeniu de Utilizare (Insecticide)Casa Și Grădină
Tip (Insecticide)Insecticid De Contact Insecticid Sistemic
Ingredient Activ (Insecticide)Prallethrin,Cipermetrina

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?