Previous
Next

Insecticidul Zebra Activ este pentru culturile de cartofi, cereale păioase, conopidă, brocoli, varză, rapiță și viță de vie.

188,00 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

Credit module tbi bank 3.3.5

47.10 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Cultură

Spectru de acțiune

Doza pe ha

Cartof

Gândacul din Colorado

100ml insecticid Zebra Activ / ha

Cereale păioase

Ploșniță, Gândacul bălos, afide

0.1-0.125 l insecticid Zebra Activ /ha

Conopida, brocoli, varză

Buha verzei, Futurele alb al verzei

0.1l insecticid Zebra Activ /ha

Rapiță

Gărgărița tulpinilor

0.1 l insecticid Zebra Activ/ha

Vița de vie

Molia viței de vie

0.1-0.15 l insecticid Zebra Activ/ha


Proprietăţi fizico-chimice: Zebra Activ se prezintă sub formă de lichid limpede, de culoare galbenă, fără miros caracteristic.

Mod de acţiune: Zebra Activ este un insecticid, cu acţiune prin contact şi ingestie asupra adulţilor şi larvelor.

Momentul aplicării: Zebra Activ se recomandă a se aplica la avertizare, la apariţia larvelor sau adulţilor, sau la depăşirea pragului economic de dăunare, funcţie de dăunătonii ţintă. Este foarte important ca produsul să fie aplicat astfel încât să se asigure acoperirea uniformă a plantelor cu soluţie.

Pregătirea soluţiei: Se umple rezervorul maşinii de tratat până la jumătate, se adaugă cantitatea adecvată de produs, şi apoi se completează cu restul de apă. Se va agita bine soluţia de stropit în timpul umplerii şi aplicării. Tehnica de aplicare: Se pot folosi echipamente terestre pentru aplicarea în câmp sau în plantaţii horticole a produselor de protecţia plantelor, utilizate în mod obişnuit la culturile sus menţionate. Volumul de soluţie utilizat este în funcţie de echipamentul folosit. Se recomandă utilizarea volumului de soluţie recomandat pentru fiecare cultură în parte: 250-1000L/ha pentru viţă de vie ; 200-500 L/ha pentru varză, conopidă, varză de Bruxelles, broccoli ; 100-400 L/ha pentru cartof ; 200-300 L/ha pentru rapiţă ; 200-300 L/ ha pentru cereale.

Notă: Nu se va aplica pe terenuri adiacente cursurilor de apă. Să se prevină prin orice măsuri ca produsul să ajungă în apele de suprafaţă. Se impune respectarea măsurilor de protecţie faţă de albine şi alte insecte polenizatoare. Să fie atenţionaţi crescătorii de albine în perioada efectuării tratamentelor.

Compatibilitate: Deşi Zebra Activ poate fi amestecat direct în rezervor cu fungicide sau cu îngrăşăminte lichide specifice, este recomandat să se procedeze la un test preliminar cu amestecul preconizat, pentru a observa aspectele fizice ale amestecului. Pentru o folosire corectă, consultaţi tabelele de compatibilităţi.

Timp de pauză: Viţă de vie- 21 zile, Brasicacee -7 zile, Rapiţă -49 zile, Cartofi – 7 zile, Cereale -42 zile.

Dăunător (Insecticide)Gândacul Bălos Insecticid Afide Insecticid Buha Verzei Insecticid Fluturele Alb Al Verzei Insecticid Gargarite Insecticid Pentru Gândacul Colorado Insecticid Plosnite Molia Viței De Vie
Domeniu de Utilizare (Insecticide)Cereale Legume
Tip (Insecticide)Insecticid De Contact
Stare (Insecticide)Insecticid Lichid
Ingredient Activ (Insecticide)Alpha-cipermetrin 100 g/l
Planta (Insecticide)Grau Insecticid Brocoli Insecticid Cartofi Insecticid Conopida Insecticid Orz Insecticid Rapiță Pentru Ulei Insecticid Triticale Insecticid Varză Insecticid Vita De Vie

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?