Previous
Next

Produsul se aplica prin stropiri, la avertizare, in timpul perioadei de vegetatie.
A se evita aplicarea la temperaturile ridicate din timpul zilei. In Romania produsul Zebra este omologat la cultura de cartof pentru combaterea gandacului din Colorado in doza de 0,2 l/ha.

170,00 lei
165,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

Credit module tbi bank 3.3.5

41.34 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Substanta activa: 50g/l lambda-cihalotrin.

Lamda-cihalotrin (50g/l) are o puternica actiune de contact si ingestie asupra unei game largi de daunatori in culturile de :grau, rapita, cartof, vinete, vita de vie, varza, ceapa, mar, prun, par, cires, piersic, lucerna samanta, porumb, floarea soarelui, arbori.

ZEBRA este un insecticid foliar ce se prezinta sub forma de lichid limpede, omogen, mobil, de culoare galben-pal ce contine 50g/l lamda-cihalotrin. Lamda-cihalotrin are actiune de contact si ingestie asupra unei game largi de daunatori in culturile de: grau-plosnita cerealelor, gaqndacul balos; rapita-gandacul lucios, gargarita tulpinilor, viespea rapitei; cartof,vinete-gandacul din Colorado;vita de vie- moliavitei de vie; varza-buha verzei, fluturele alb, paduchele cenusiu; ceapa-tripsi;mar- viermele merelor, afide, insecte minatoare; prun- viermele prunelor, viespea semintelor, viespi;par- purici meliferi; cires-musca cireselor; pomi fructiferi, arbori- omida paroasa.

MOD DE UTILIZARE:


Produsul se aplica prin stropiri, la avertizare, in timpul perioadei de vegetatie.

A se evita aplicarea la temperaturile ridicate din timpul zilei. In Romania produsul Zebra este omologat la cultura de cartof pentru combaterea gandacului din Colorado in doza de 0,2 l/ha.

Continutul unui flacon de 100ml se dizolva in 400l apa la ceapa; 600l apa la varza, vita de vie, pomi fructiferi; 500l apa la vinete, 300 l apa la cartof, grau, lucerna; 250 l apa la rapita; 160 l apa la porumb, si se stropesc culturile.

Dăunător (Insecticide)Gândacul Bălos Gândacul Lucios Insecticid Afide Insecticid Buha Verzei Insecticid Fluturele Alb Al Verzei Insecticid Gargarite Insecticid Pentru Gândacul Colorado Insecticid Pentru Omizi Insecticid Pentru Trips Insecticid Plosnita Cerealelor Insecticid Purici Insecticid Păduchi Insecticid Viespi Molia Strugurilor Molii Păduchele Cenușiu Viermele Mărului
Domeniu de Utilizare (Insecticide)Casa Și Grădină Cereale Legume Plante Furajere Plante Tehnice Pomi Fructiferi
Stare (Insecticide)Insecticid Suspensie Concentrată (SC)
Ingredient Activ (Insecticide)50 g/l lambda – Cihalotrin

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?