Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter - maro

Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter - maro
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter - maro Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter - maro Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter - maro Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter - maro Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter - maro Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter - maro Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter - maro Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter - maro Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter - maro Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter - maro

Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter Maro este alegerea unică de depozitare pentru perne, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile pentru grădină își găsesc locul într-un spațiu organizat practic. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul accesibil pentru relaxare.


Credit module TBI Bank 3.2.3

63.10 Lei x 24 rate

Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter Maro este alegerea unică de depozitare pentru perne, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile pentru grădină își găsesc locul într-un spațiu organizat practic. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul accesibil pentru relaxare. Este confecționat dintr-un material care imita perfect textura lemnului, material care v-a rezista la cele mai dure anotimpuri și intemperii, cu un spațiu de depozitare de 570 L și suportă o greutate până la 350 kg. Este ușor de asamblat, cu mânere pentru un a facilita mutarea dintr-un loc in altul.

Produsul se deosebește prin durabilitate și rezistentă la acțiunea factorilor atmosferici nocivi și a razelor UV, astfel își va păstra aspectul impecabil al texturii de împletitură de ratan, pentru o lungă perioada de timp. Nu necesită montaj, este ușor de menținut curat.

Ladă depozitare grădină Rockwood Keter Maro se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Lada depozitare de grădină sau terasă Rockwood Keter 570L Maro 230401 la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs Ladă depozitare grădină, terasă sau piscină Rockwood Keter Maro:

·        instalare simpla

·        volum mare de depozitare

·        menține interiorul uscat

·        capacul este prevăzut cu 2 pistoane pentru o închidere/deschidere ușoară

·        utilizare și ca canapea

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată

·        se poate încuia (lacătul nu este inclus)


Date tehnice:

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiunile produsului: 155 x 72,4 x 64,4 cm

·        dimensiuni ambalaj: 157,5 x 75 x 17,3 cm

·        greutate maximă susținută: 350 kg

·        masa netă a produsului: 18.20 kg


Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Garanția nu acoperă daunele cauzate de depozitarea necorespunzătoare a produsului și nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la condiții meteorologice nefavorabile.

MF.4790
1 Obiect

Specificatii produs:

Soluții De Depozitare
Dulapuri De Depozitare

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?