Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube - maro

 • Stoc epuizat
  Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube - maro
  Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube - maro
  Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube - maro
  Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube - maro
  Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube - maro
  Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube - maro
Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube - maro
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube - maro Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube - maro Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube - maro Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube - maro Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube - maro Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube - maro

Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube Maro, este o ladă frigorifică cu funcționalitate suplimentară a cutiei de depozitare ce nu poate lipsi din grădina ta ideală, a cărui originalitate se află în forma sa simplă. 


Credit module TBI Bank 3.2.3

111.87 Lei x 4 rate

Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube Maro, este o ladă frigorifică cu funcționalitate suplimentară a cutiei de depozitare ce nu poate lipsi din  grădina ta ideală, a cărui originalitate se află în forma sa simplă. Produsul poate servi drept ladă frigorifică, scaun, masă sau suport pentru picioare. O paletă de culoare caldă, clasică și o textură de suprafață originală, asemănătoare cu ratan, va potrivi gusturilor evenimentului celor mai pretențioși utilizatori. Este într-adevăr o piesă ideală pentru grădina sau casa ta. Această piesă de mobilier se caracterizează printr-o construcție ușoară, dar simultan stabilă. Produsul se caracterizează printr-un finisaj elegant și printr-o structură stabilă. Acesta va completa excelent spațiile din grădina și casa ta, și-ți v-a păstra băuturile reci.

Fiind fabricat dintr-o structură ușoară, polipropilena, un material plastic cu durabilitate ridicată rezistent la raze UV și intemperii, aceasta își va păstra aspectul impecabil, pentru o lungă perioadă prevenind exfolierea sau decolorarea. Este disponibil într-o gamă de culori calde și clasice. Este ușor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse.

Ladă frigorifică grădină Ice Cube Maro se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Ladă frigorifică de grădină sau terasă Ice Cube la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs Ladă frigorifică grădină Keter Ice Cube Maro:

·        instalare simpla

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        design multiplu – se poate folosi ca ladă frigorifică de grădină sau terasă, spațiu de depozitare, prelungire pentru canapea sau fotoliu, suport de picioare, măsuță

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată

Date tehnice:

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiuni ladă: 42 x 42 x 41 cm

·        capacitate ladă: 140 kg

·        pachet: 43 x 43 x 43 cm

·        greutate: 3.50 kg


Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Garanția nu acoperă daunele cauzate de depozitarea necorespunzătoare a produsului și nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la condiții meteorologice nefavorabile.

MF.5058

Specificatii produs:

Soluții De Depozitare
Dulapuri De Depozitare

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?