Previous
Next

Manid este un produs admis in agricultura biologica care reduce semnificativ numarul de boli si sporeste imunitatea plantelor.

Produsul este dezvoltat de "Institutul de cercetare-dezvoltare pentru biostimulatori "BIOS", Cluj".

10,00 lei
(Pretul include TVA)
Ultimele produse in stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Biopreparat pentru imunitatea plantelor Manid, 25 mililitri

Biopreparatul Manid reduce semnificativ aparitia bolilor si creste imunitatea plantelor. Acest produs previne si combate in special mana tomatelor, castravetilor, vinetelor (si alte legume) si mana la vita de vie.

Preparatul contine ingrediente de natura organica admise in agricultura biologica.

Pentru ca preparatul sa dea rezultate pozitive, respectiv pentru ca plantele sa fie mai sanatoase, tratamentele trebuie sa fie efectuate preventiv si apoi repetate in timpul vegetatiei.

Cand se aplica produsul Manid ?

1) La tomate (si restul legumelor) - Atacul de mana este foarte agresiv distrugand in cateva zile aparatul foliar si tulpinile plantelor compromitand total recolta. De aceea, tratamentele trebuie incepute imediat dupa inradacinarea rasadurilor. Tratamentele se efectueaza din 10 in 10 zile cu doza 2%.

Este bine ca, pe masura ce plantele cresc, sa se rupa frunzele din partea lor inferioara, pentru a nu ajunge pe pamant, unde sunt ciuperci, inlesnind infestarea plantelor.

2) La vita de vie - Se stropeste solul si pamantul din jurul plantelor cu o solutie de 2% Manid in apa, in urmatoarele perioade:

  • cand lastarii au lungimea de 30-50 centimetri
  • inainte de inflorire cu 8-10 zile
  • cand boabele sunt mici (la 8-10 zile de la scuturarea florilor)
  • la 3 saptamani dupa tratamentul al 3-lea
  • daca mai este necesar (timp foarte ploios) se mai fac 1-2 tratamente din 10 in 10 zile.

Cum se foloseste produsul Manid?

Se prepara solutia solutia de stropit prin diluare 2% Manid in apa ( 20 ml intr-un litru de apa sau 200 ml in 10 litri de apa).

Tratamentele se vor efectua seara pe racoare sau dimineata, dupa uscarea brumei. Este bine ca stropirea plantelor sa se efectueze cu atomizorul. In lipsa acestuia, duzele aparatului (pompa, vermorel, etc) trebuie sa fie reglate in asa fel incat stropii de solutie sa fie cat mai fini, practic ca o ceata, pentru a ajunge pe toate partile plantei: frunze, tulpini, inclusiv de partea inferioara a frunzelor. Este foarte important sa se stropeasca si pamantul din jurul plantelor, deoarece majoritatea ciupercilor care produc boli traiesc si in pamant.

Mod de ambalare: flacon 25 mililitri

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?