Masă grădină extensibilă Keter Harmony Grafit 236051, este soluția ideală pentru o masă extensibilă pe care o poți folosi in orice împrejurare, cu o textură care imită lemnul, amenajând orice spațiu din gradina sau terasa casei tale pentru a-ți petrece timpul cu prietenii si familia in aer liber.

1.697,42 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

Credit module tbi bank 3.3.5

435.26 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Masă grădină extensibilă Keter Harmony Grafit 236051, este soluția ideală pentru o masă extensibilă pe care o poți folosi in orice împrejurare, cu o textură care imită lemnul, amenajând orice spațiu din gradina sau terasa casei tale pentru a-ți petrece timpul cu prietenii si familia in aer liber. Simplu și elegant în forma sa, ea face posibila organizarea de petreceri mari sau întâlnire intre prieteni datorita blatului larg si care poate găzdui 12 persoane confortabil, ideal in orice spațiu gospodăresc. Este o masă modernă, elegantă care combină confortul cu un stil simplu. Această piesă de mobilier se caracterizează printr-o construcție ușoară, finisaj elegant, dar simultan stabilă. De asemenea, este ușor de întreținut.

Masa fiind fabricat dintr-o structură ușoară, polipropilena, un material plastic cu durabilitate ridicată rezistent la raze UV și intemperii, aceasta își va păstra aspectul impecabil, pentru o lungă perioadă de timp prevenind exfolierea sau decolorarea. Este disponibil într-o gamă de culori calde și clasice. Este ușor de transportat și mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse.

Masă grădină extensibilă Keter Harmony Grafit 236051 se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Masa de grădină sau terasă 230667 la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs:

·        instalare simpla

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată


Date tehnice Masă grădină extensibilă Keter Harmony Grafit 236051:

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiuni masă: 162 – 241 cm x 100.5 cm x 74 cm

·        capacitate masă: 140 kg

·        dimensiuni pachet: 165.5 x 104 x 14.5 cm

·        greutate: 25 kg


Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Garanția nu acoperă daunele cauzate de depozitarea necorespunzătoare a produsului și nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la condiții meteorologice nefavorabile.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?