Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable

Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable

Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable este setul ideal creativ pentru distracție al copilului tău folosit atât în interiorul casei cât si în grădină sau terasă. Pe măsuța creativă este suficient loc atât pentru creioane, carioci sau pensule cât și pentru a desena sau a găti precum o face mama.


Credit module TBI Bank 3.2.3

93.35 Lei x 4 rate

Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable este setul ideal creativ pentru distracție al copilului tău folosit atât în interiorul casei cât si în grădină sau terasă. Pe măsuța creativă este suficient loc atât pentru creioane, carioci sau pensule cât și pentru a desena sau a găti precum o face mama. Copii se vor distra de minune cu această măsuță creativă, astfel părinții vor avea timp și pentru alte lucruri. Materialul folosit conferă calitate și siguranță în timpul jocului, fermecător prin modelul său. Forma sa unică vă oferă posibilitatea de a muta măsuța atât în interiorul casei cât și în grădină sau terase.

Produsul se deosebește prin durabilitate și rezistentă la acțiunea factorilor atmosferici nocivi și razelor UV, nu se decolorează, astfel își va păstra aspectul impecabil pentru o lungă perioada de timp. Ușor de menținut curat.

Măsuță de joacă creativă Keter Play se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții.Astfel ai două mari avantaje:Măsuță de joacă creativă cu 2 scaune pentru copii Keter Play Roșu |Alb| Albastru 227497 la preț special și transport garantat până la tine acasă

Avantaje produs Măsuță de joacă creativă Keter Play Constructable:

·        este gata asamblat

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        ușor de manevrat


Date tehnice:

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiunile produsului: 51 x 51 x 44 cm

·        dimensiuni ambalaj: 52,5 x 52 x 11,5 cm

·        masa netă a produsului: 3.72 kg


Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

227497

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?