Previous
Next

Se recomanda pentru sulfitarea borhotului, mustului sau a vinului, respectiv conservarea alimentelor.

Instructiuni de folosire: Într-o cantitate mica de borhot, must sau vin (in cazul muraturilor in apa) se amesteca bine cantitatea necesara de produs, dupa care se adauga si se omogenizeaza cu intreaga cantitate. A nu se pune in apa fierbinte!

MF.000555

9,00 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Dozare/administrare:

borhot 5-15 g/100 kg

must 10-30 g/hl

vin cu sulfitare usoara 5-10 g/hl

vin cu sulfitare medie 20 g/hl

muraturi 2,5 g/borcan de 5 litrii

pentru suc de fructe 1 g/10 l

Gramaj (g): 100

Tara de origine: Ungaria

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?