Coșul meu
Nu sunt produse in cos.
0 articole
0,00 lei
Livrare Total 0,00 leiSe recomanda pentru sulfitarea borhotului, mustului sau a vinului, respectiv conservarea alimentelor.
Instructiuni de folosire: Într-o cantitate mica de borhot, must sau vin (in cazul muraturilor in apa) se amesteca bine cantitatea necesara de produs, dupa care se adauga si se omogenizeaza cu intreaga cantitate. A nu se pune in apa fierbinte!
MF.000555
- Garantia unui produs original
- Notificare SMS
- Drept de retur 14 zile
- Depozit controlat termic
- Plata la curier in momentul livrarii
- Plata cu cardul Online
- Plata prin tranfer bancar
- Livram oriunde in Romania la 29 RON
- Livrare gratuita peste 800 de RON
Dozare/administrare:
borhot 5-15 g/100 kg
must 10-30 g/hl
vin cu sulfitare usoara 5-10 g/hl
vin cu sulfitare medie 20 g/hl
muraturi 2,5 g/borcan de 5 litrii
pentru suc de fructe 1 g/10 l
Gramaj (g): 100
Tara de origine: Ungaria
0
(0 Review-uri)
Sorteaza dupa calificative