Metabisulfit de potasiu, 100g

Previous
Next
Categorie Vinificare

Se recomanda pentru sulfitarea borhotului, mustului sau a vinului, respectiv conservarea alimentelor.

Instructiuni de folosire: Într-o cantitate mica de borhot, must sau vin (in cazul muraturilor in apa) se amesteca bine cantitatea necesara de produs, dupa care se adauga si se omogenizeaza cu intreaga cantitate. A nu se pune in apa fierbinte!

MF.000555

9,00 lei
(Pretul include TVA)
rating Nicio recenzie
Stoc epuizat
  • Avantaje

    +
    • — Garantia unui produs original
    • — Notificare SMS
    • — Drept de retur 14 zile
    • — Depozit controlat termic
  • Plata

    +
    • — Plata la curier in momentul livrarii
    • — Plata cu cardul Online
    • — Plata prin tranfer bancar
  • Livrare

    +
    • — Livram oriunde in Romania la 29 RON
    • — Livrare gratuita peste 800 de RON
  • Parteneriat

    +

Dozare/administrare:

borhot 5-15 g/100 kg

must 10-30 g/hl

vin cu sulfitare usoara 5-10 g/hl

vin cu sulfitare medie 20 g/hl

muraturi 2,5 g/borcan de 5 litrii

pentru suc de fructe 1 g/10 l

Gramaj (g): 100

Tara de origine: Ungaria

Aveți întrebări?